Wyczesana epistoła.A swoją drogą w Białym Borze też chu***za na maksa, podczas Bożociałowej eskapady nad morze AD 2010 (kiedy to procesja za procesją procesję poganiała, wymuszając tym samym dosyć niską prędkość), przy DRASTYCZNYM! przekroczeniu V o jakieś 5 km zaliczyłam "strzał w plecy" i stosowne pisemko... Ponieważ wówczas nie wykazałam się takim literackim polotem jak autor niniejszego listu, nie pozostawało nic innego jak uiścić myto. BTW - gdzieś czytałam, że w osławionym Białym Borze wpływy z mandatów stanowią 1/4 budżetu gminy ...
Wszystkie wpływy które kasuje straż miejska wchodzą na gminę lub urząd miasta a z koleji policyjne mandaty przechodzą do skarbu państwa.Są miejsca gdzie da się ogarnąć nie płacenie ale że to internet itd nie będę się zbytnio rozpisywał![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone

Chodziło mi oczywiście o podkreślenie ułamka ... (ergo aż 1/4) Pzdr.![]()

A u mnie gmina nie ma ani jednego radaru![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
no i mam już swoje najnowsze zdjecie , mocno zamazane ale jednak ja siebie rozpoznaję . Ciekawostka ,jeśli wskazuję siebie jako prowadzacego pojazd proponują 300 pln i 6 pkt. , jesli odmawiam podania osoby prowadzacej pojazd proponują 400 pln bez pkt![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Ciekawa metoda , bo z kasa mieszcza sie w widelkach , i maja prawo zaproponowac zarowno minimum jak i max dla tego przedzialu.
Wiec to legalne , delikatnie sugeruja ze jak odmowisz to dadza z gornej granicy a jak nie to okaza litosc

Napisz że niemiec prowadził i będziesz mieć ich z głowy.
Zwłaszcza że zdjęcie niewyraźne.
Ostatnio edytowane przez rafter ; 20-12-2011 o 14:03
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Łukasz jeden UJ czy to Białogard czy Karlinoczy może Biały Bór.... w każdej z tej miejscowości są pojeby!
Z Białogardu i z Karlina potrafili nawet karetce wysłać zdjęcie.....A z Biesiekierza i z Koszalina żadnego
Z resztą głośno odbiła się sprawa z Koziej Góry w której kierowca ambulansu sądził się ze strażnikami z Karlina i przewalili sprawę. Któregoś dnia jak leciałem ze Świdwina na K-lin to w Koziej Górze pusty maszt i w Karlinie na skrzyżowaniu również(czyżby po tej sprawie o której wspomniałem?..) Tylko w Biesiekierzu udało mi się załapać na jedno foto
![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki