Doooobre.
A pomysl aby powiedziec ze prowadzil znajomy z jakiegos egzotycznego kraju to ja juz dawno mialam , tylko nie bylo okazji sprawdzic w praktyce.
Wystarczy na necie znalezc jakies nazwisko np obywatela kenii , jamajki albo jeszcze dziwniejszego iejsca i powieziec ze to on , bo sie znacie z internetu i od byl na wycieczce w polsce.
I niech tam wysylaja wezwania

fajne - dobre

Heh, takie listy trzeba by było wysyłać do większości komendantów w Polsce![]()
Zmodyfikuję ten list i prześlę do Janosika z Ożarowa Maz. który chce mi sprzedać zdjęcie za 300 pln![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Nie musi być wcale żaden egzotyczny kraj, wystarczy choćby Rosja. Sprawdzone wielokrotnie, działa![]()
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?

albo kolega z Libanu , z nimi Polska chyba nie ma zupelnie stosunkow ( dyplomatycznych )
A poznalam go w kebabowni - i niech wysylaja wezwania
żeby była jasność zapłacić trzeba , a ten znajomy ,,skądkolwiek'' to żeby licznika punktowego nie nabijać![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

yyy ja dostalem wezwanie z Bobolic oczywiscie zdjecie zrobione od tylu wiec jako wlasciciel pojazdu mam wskazac kierowce i takie tam teoretycznie moglem wskazac jakiegos Mudzachedina Baobaba ale z drugiej strony w razie W jezdzic po sadach za 100 zl? wiecej moze to przyniesc szkody jak zysku....
Powiem tak.Białogard to pikuś.Karlino to dopiero jest kure..wo.Oba miasteczka leżą bardzo blisko siebie ale komendant z Karlina nie oszczędza nikogo.Nawet mając znajomości w przysłowiowym GS-ie punktów nie było ale siano zapłacić trzeba.Wystarczy zobaczyć jaki gmach stoi w Karlinie należący do straży miejskiej.Skąd wzięli na to pieniądze?Z natrętnego molestowania kierowców.Był nawet przypadek że kierowca jadący prywatną karetką na sygnale musiał zapłacić mandat bo na zdjęciu nie było widać włączonego koguta.Nie wiem jak to się skończyło.W każdym bądź razie uważać trzeba bardzo bo fotoradarów ustawionych jak psów w Karlinie,Bobolicach,Białym Borze i Manowie.W pierwszym i ostatnim nic się nie załatwi.
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
Jest taki jeden ktoś który podał gościa zza miedzy i ma spokój póki co![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki