Witam, nie patrzyłam czy jest taki temat, ale pisze
Dostałam na Mikołaja tablecik wypasiony i potrzebuje wszelakich porad odnosnie uzytkowania i zabawy aplikacjami.
No i przede wszystkim licze, ze temat bedzie zbiorem spostrzezen, pomocy i roznych innych tresci
Poza tym nurtuje mnie mysl, czy na taki sprzet z androidem mozna zapodac jakiegos AlfaDiaga
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
S.
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu

Czesc.
Naajpierw napisz jaki dostales sprzet.
Odnosnie programu typu alfadiag to na androida znalazlem programik pod nazwa "Torque". Mozes sobie do tego dokupic bezprzewodowy adapterek bletooth, podlaczyc to ze soba i na ekranie tbletu dostaniesz zestaw informacji z komputera samochodu. Chcialem takie cos zamontowac w swojej 156 z 1998r ale doczytalem ze tylko mlodsze roczniki beda chcialy gadac z tym programem (chyba od 2000r).
mam Lenovo ThingPada, przede wszystkim chodzilo mi zeby byl wszechstronnyno przyznam ze daje rade, ale musze kupe aplikacji jeszcze poinstalowac, zebym mogla sie bawic
a powiedzcie mi gdzie moge te programy znalezc zeby je pobrac?
...i do płaczu

apki w android markecie, fes mobile nie jest na androida, alfa obd ma być w przyszłości
android market i lenovo app shop, tylko ten drugi narazie cos nie dziala
jutro dorwe sie do Wi-Fi i bede sciagac co podleci dobrego![]()
...i do płaczu

ściągaj angry birds i angry birds seasons![]()
byly juz zainstalowane w wersji HDmusze jeszcze skołowac info, bo ponoc nie ma GPS, ale w ustawieniach mam taka opcje wiec musze to obadac na spokojnie
![]()
...i do płaczu

Jeśli masz w domu/pracy dostęp do wi fi lub w miarę szybkiego internety mobilnego to możesz kontrolować komputer przez tablet np przez remote vnc lub TeamViewer 7 całkiem fajna zabawka a czy przydatne hmm to już musisz sama sprawdzićaa te programy to nie piloty to kompa tak jak np Gmote tylko coś w rodzaju wirtualnego pulpitu
"Śmierć nie rzuca się na odważnych, staje tylko naprzeciw nich jak zły pies i patrzy zielonymi oczyma: czy nie zmrużą powieki."

Mnie uraczono takim prezentem. Tzn chińszczyzną: Larkiem 70,4. I wiecie co ? Mając laptopa i dotykową komórkę, ni cholery nie widzę żeby mi się mogło przydać i chętnie się tego pozbędę. No jedynie może tuner DVBT raz na rok gdzieś w podróży by się czasem przydał ale generalnie to zbędny gadżet.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki