Postanowiłem założyć taki temat aby każdy mógł się pochwalić jaką niespodziewanke szykuje bliskimOczywiście jeśli bliscy nie zaglądają tutaj bo wtedy nici z niespodziewanki
Jest jeszcze trochę czasu do świąt i może nasze pomysły pomogą komuś znaleźć coś odpowiedniego,ponieważ czasem trudno jest wyszukać coś oryginalnego
Ja zacznę
Dla dziewczyny poducha z bardzo miłym grawerem perfum oraz nauka prowadzenia mojej Alfy ;D ostatnio nauczyła się jeździć motorem więc teraz czas przejść poziom wyżej,może nie było by w tym nic szczególnego ale moi znajomi,rodzina wiedzą że nigdy nie dałem nikomu prowadzić alfypo prostu miejsce kierowcy jest zarezerwowane tylko dla mnie ;D Ona o tym dobrze wie i myślę że się ucieszy ;D tym bardziej że już jakiś czas temu napominała o nauce jazdy
Oczywiście najpierw na boisku heheh tak dla pewności ;D
A wy jakie niespodzianki macie przygotowane?![]()
Też już to praktykowałem i moja dziewczyna się bardzo zaskoczyła, chociaż to się trochę kłóciło z moim poglądami że samochodu i dziewczyny się nie pożycza, z drugiej strony - co w sytuacji jak "pożyczymy" samochód dziewczynie.. :/

Ja dla żony, zakupiłem karnet do kosmetyczki, dla Alfy zakupię ramki klubowe.

U mnie to tak średnio świątecznie... najpierw są pytania co chcesz pod choinkę? I mój pomysł wydaje mi się fajny (haha). Wybrałem sobie drzewko bonsaiNiby drzewko, ale trzeba o nie dbać, przycinać od góry i od dołu, będzie żyć dłużej niż ja i ładnie wyglądać
![]()

Dla dziewczyny bilet na wspólny weekend do Lizbony, zobaczymy czy się spodoba.
Ja narzeczonej marynareczkę z ZARY która sobie wybrała ( do Świąt pewnie jeszcze cos wymyśli ) a ja poprosiłem o podnośnik i dwie kobyłki :d :dżeby mi auto na łab nie spadło
![]()
ja swojej kupiłem nowe wypaśne mp3 bo te stare co posiada ma tragiczną jakość dźwięku i nie ma wybierania losowego (jak kupywalismy to myślałem, że GRUNDIG to dobre rozwiązanie) tudzież sluchawki tez miała kiepskie to zakupiłem do tej nowej takie nauszne duzemyśle, że się ucieszy bo mi co jakiś czas wspomina, ze mp3 sie rozladowalo albo ze chce nowe bo to jest kiepskie
w sumie to i ja dostalem od niej prezentnie wiem co to bo jest zapakowane, pudelko sr. 20x10x10 nic w srodku nie grzechocze, jestem cholernie ciekaw ale nie rozerwe. wytrzymam choc ciezko
moze gacie albo koszulka?
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.

Dwie pary skarpet i krawat heheheh klasyka prezentów ;D
Ostatnio edytowane przez rafter ; 12-12-2011 o 15:02
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki