Witam wszystkich, czy orientuje się ktoś gdzie w Polsce można dostać diody LED marki Nichia? Dokładnie chodzi mi o SuperFlux. Znalazłem sklep w Niemczech tylko chciałbym po prostu uniknąć tak drogiej przesyłki (8,90 EUR).
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
A co to za cudowne ledy że tylko takie Cię interesują?
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...3_8_litra.html

Chodzi o jakość, wysoką sprawność i żywotność. Przy jednym chipie są jaśniejsze niż te o czterech sprzedawanych na allegro. Uznawane są za najlepsze obecne produkowane.
A chyba że tak, a do czego potrzebne Ci takie super ledy?
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...3_8_litra.html

No i właśnie niestety nie obejdzie się bez zakupów poza granicą kraju. Ale znalazłem jeszcze inny sklep, w którym jest darmowa wysyłka do 300g czyli tylu diod ile właśnie potrzebujęA zastosowanie to światła do jazdy dziennej, tylko jeszcze dylemat czy zamówić biały ciepły (2700K) czy zimny (6000K)?
Ciepłe 6000K to zbyt niebieski odcień. Najlepsze by były 3500-4000 ale jak już to weź 2700. Podaj linka do tych diód. Jak coś to szwagier by to mógł przed świętami przywieźć o ile to się opłaci najpierw do Niemiec a potem ode mnie do Ciebie. Myślę, że też bym kilkanaście sztuk potrzebował więc może się dogadamy?
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Właśnie brakuje mi temperatury około 4000-5000K, idealny byłby taki jak mam xenon czyli 4300 no ale cóż. Proszę bardzo: link. W tym sklepie wysyłka do 300g (około 60 sztuk superflux) jest za darmo, tylko minus to długi czas oczekiwania. Myślę, że dogadalibyśmy się, bo ja potrzebuję około 25 białych i tyle samo żółtych.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki