Mam problem z telefonem, za diabła nie chce chodzić Wi Fi, więcej na priva. Może ktoś ma ten tel.
Hej może napisz na forum, to komuś się przyda, a jak z jakichś przyczyn nie chcesz do zapraszam do mnie na PW
Generalnie to powinnaś mieć w ustawieniach: "Sieci zwykłe i bezprzewodowe" i tam Wi-Fi - > "Ustawienia Wi-Fi - i tam sie pojawia lista sieci - po kliknięciu na zabezpieczoną powinno się pojawić pole hasła i po wpisaniu powinien się połaczyć. Jeżeli masz router z funkcją WPS możesz spróbować wcisnąć przycisk WPS na routerze i potem "Wi-Fi protected Setup w telefonie - powinen sam znaleźć router. Możesz też spróbować wyłączyć zabezpieczenia w routerze i zobaczyć przez chwilę, czy bez zabezpieczeń będzie Ci się łączył.
A jak łączy się z Wi-Fi - jest ikonka wifi na pasku, ale próbuje się mimo tego łączyć przez sieć, to spróbuj jeszcze w "Sieci zwykłe..." odznaczyć opcję "Sieć komórkowa" i użyć np. przeglądarki...
A jak nie to pisz na PW![]()

Jeśli dalej masz problem z tym wi fi to pisz siedzę w androidzie że tak powiem od podszewki ;p więc może pomogę![]()
"Śmierć nie rzuca się na odważnych, staje tylko naprzeciw nich jak zły pies i patrzy zielonymi oczyma: czy nie zmrużą powieki."

A dziękuję, jakoś polubiłam takie kolory miodowe![]()

Dziwna sprawa, telefon działa, kwestia innego pomieszczenia hehehe.
To może właśnie kwestia tego kanału Wi-Fi, o którym Ci pisałem?

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki