Salve! Nareszcie zaczynam. Założyłem własny warsztat samochodowy, w którym naprawiam wozy moich ukochnych marek czyli alfa romeo i lancia. Warsztat nosi nazwę Squadra Italiana w bezpośrednim tłumaczeniu "Włoska Drużyna", w związku z tym zapraszam wszystkich Alfistów którzy chcą uczciwych napraw za sensowne pieniądze. Ale o tym sami musicie sie przekonać. Nareszcie moge wykorzystać swoją prace we własnym warsztacie. Adres to Loteryjki 50 Warzawa Tel. 667-215-637 Serdecznie zapraszam.
super nic tyllko pogratulowac.Moze jeden z niewielu co zna sie na rzeczy![]()

Super,również życzę powodzenia i w razie czego do W-wy nie mam daleko![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
witam chcialem ogłosic ze mam cennik w warsztacie apropo usług za naprawy Do wgładu dla kazdego Niestety nie byłem w stanie wszystkiego zamiescic wiec jak jakies pytania to moj numer 667-215-637 gg: 7326536 emeil. filipbartoszewski@wp.pl
Moje gratulacje, mi również maży się warsztat, razem z lakiernią, a najchętniej lakiernia, bo to lubie i o tym mam pojęcie.... życze powodzenia... :!: :!: :!:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki