Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
-
16-12-2011 17:10 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
problem raczej polega na tym ze ,,ktos" nie zgadza sie z tym ze inna osoba na forum ma inne zdanie, inaczej robi i z tego co widze smiech na sali bo np, nie rozloze i zloze silnika z zamknietymi oczyma. Wiecej dystansu i szanuj zdanie innych to inni beda szanowali Ciebie. Gdyby kazdy sie znal na wszystkim to na tym forum byly by tylko 3 dzialy: bazar , widziany widziana i hyde park do zakladania tematow o pogodzie. jak wiadamo kazda akcja rowna sie reakcji wiec jak po kims jedziesz nie oczekuj ze ta osoba sie przyslowiowo polozy i napisze ,, a teraz mnie kopcie" tylko pojedzie po Tobie. Proste?
Co innego to bajkopisarstwo ale ja bym na to patrzyl z przymrozeniem oka i olal z gory na dol, skoro ktos sie musi dowartosciowac ze napisze czego on nie objezdza to juz jego sprawa
wiecej dystansu do siebie, do innych i przede wszystkim wiecej zrozumienia - nie kazdy jest Alfa i Omega
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 16-12-2011 o 17:19
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
Van Holden
Od razu widać, że to post-prowokacja Wujka, a Wy się już tak jaracie.
A ja myslalem, ze ten caly temat to prowokacja... 
Bo akurat wiek nie ma takiego wplywu na poziom prowadzonych dyskusji, tylko kultura osobista (albo jej brak) kazdego z nas.
Pozdro,
Bartas
Alfa Romeo GieTe
-
Użytkownik
Embrion
super

Na wszystkich forach są tematy o różnej tematyce i nie wyobrażam sobie aby brakowało i takich jak ten - z których można się pośmiać. Wujek - z całym szacunkiem i bez urazy, ale zakładając taki temat i chcąc jakiś wyjaśnień i temu podobnych, odniosłem wrażenie, że to właśnie Ty robisz sobie jakieś jaja, a nie grupa, którą szkalujesz.
Kolega niżej, dobrze ujął temat, jeżeli ma być poważnie

Napisał
Cool_Kid
Mam wrazenie, ze niektorzy z nas niepotrzebnie robia z igly widly. Przeciez nie ma obowiazku czytania glupich tematow, ani odpowiadania na glupie pytania. Podzielam zdanie Rafala_
155: olac i nabrac troche wiecej dystansu. Forum rzadzi sie swoimi prawami. Jak koledze X czy Y nie podoba sie, ze ktos pisze bzdury na poziomie 10 letniego dziecka, to niech nie wchodzi w tematy typu: "jak dac na imie swojemu pieskowi" i po sprawie. Pozdrawiam myslacych
Wujek więcej luzu, po co taka powaga? bajabongo i do przodu
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)