Myślę że warto poświęcić chwilkę i się pod tym podpisać.
http://www.auto-swiat.pl/petycja
Juz się dopisałem do petycji i jestem jak najbardziej za!

też popieram, inicjatywa jak najbardziej słuszna...

Jak najbardziej jestem za. STOP OSZUSTOM!!! Niech ich szlag trafi!
Podpisane!
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

Poszło

mnie to wszystko jedno ile cofnięty bo nie oceniam auta po stanie licznika. Jak ktoś się naciął w ten sposób to trudno sam jest sobie winien (jeżeli licznik był jedynym wyznacznikiem stanu technicznego).
Ankieta bezsensu...

Oczywiście możemy spekulować że licznik to ostatni krok przy kupowaniu auta, ale tu chodzi o zasadę. 3 letni passat tdi na portalu aukcyjnym ma 193000 przebiegu, a jego stara wersja z 94 roku również podobny przebieg. Niech w końcu rząd zrobi chociaż krok w kierunku jakiejkolwiek ochrony kupujących, bo to co się wyprawia to paranoja.
A i tak dla 90% kupujących auta używane Cześków, Szwagrów i Majstrów przebieg to podstawa. Później jest narzekanie że "pse pana te alfy to awaryjne jak cholera" - Tylko że większość ma przebiegi realne wyższe o paręset tysięcy od tych wyświetlanych na liczniku i zmęczenie materiału jest jak najbardziej naturalne.
Jeśli można zrobić chociaż krok w kierunku utarcia nieuczciwych handlarzy to chyba warto?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki