Właśnie zarówno Legia jak i Wisła miała po 3 przegrane mecze i po 3 wygrane. Ale oglądając mecze LE zarówno Wisły jak i Legii należy powiedzieć, że pomimo takiej samej ilości punktów i wyników rozegranych meczy to Legia zrobiła lepsze wrażenie, i nie chodzi mi tu tylko o to że wcześniej zapewniła sobie awans.
Ja jestem kibicem Wisły Kraków właśnie od pamiętnego meczu w 2000 roku, dokładnie od tego który zaczął się samobójczą bramką Baszczyńskiego, ale w europejskich pucharach kibicuje wszystkim naszym drużynom.
Fajnie by było gdyby drużyna Wasyla zawitała do Polski no i może jeszcze jakiś mega silny zespół...może być z Manchesteru albo trochę słabszy z Rzymu.

i tak przyszłosć należy do Sląska Wrocław)
Alfa Romeo: stan świadomości.
Nie przepadam ani za Legią, ani za Wisłą ( choć jestem z Krakowa ) .. Wisła nie zasłużyła na awans, już bardziej Legioniści
no i po losowaniu..Legia może trafić City dopiero jak przejdą Sporting..według mnie trafili na trudnego rywala ale przecież Spartak też miał zlać Legie a jak się skonczyło wszyscy bardzo dobrze wiemy..Wisła..hmm St Liege jest dopiero 6 w ligowej tabeli ale w lidze europejskiej nie przegrali meczu..cieżko będzie..tak że niech sie wzmacniają i walcza do końca![]()
Ajax
16.02 Man Utd Red Bull
16.02 Metalist Rubin
16.02 Olympiakos Lokomotiw
16.02 Athletic Porto
16.02 Man City Wisła Kraków
16.02 Liege Legia
16.02 Sporting Stoke
16.02 Valencia Alkmaar
16.02 Anderlecht Udinese
16.02 PAOK Hannover
16.02 Club Brugge Viktoria
16.02 Schalke SC Braga
16.02 Besiktas Steaua
16.02 Twente Lazio
16.02 Atletico Trabzonspor
16.02 PSV
To ja dam wszystkie pary![]()
JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!![]()
![]()
![]()
Jestem zagorzałym kibicem Białej Gwiazdy już ponad 10 lat ale to co przeżyłem w środę wieczorem mogę porównać chyba tylko do meczy z Schalke sprzed 9 laty kiedy wygraliśmy na wyjeździe 1-4. Środowy wieczór to było coś niesamowitego i pewnie nie prędko się już powtórzy. A każdemu kto powie że Wisła miała fuksa odpowiem że do Fulham dało coś na literkę De... poza tym szczęście sprzyja lepszym!
Co do wyników losować 1/16 z jednej strony jestem zadowolony bo rywal w zasięgu ale z drugiej liczyłem na jakiegoś bardziej atrakcyjnego przeciwnika bo planuję się wybrać na wiosnę na puchary do Krakowa. Zobaczymy co z tego wyjdzieBo na mecze LE z tego co się orientuję to chyba nie trzeba karty kibica?
I od teraz każdy dzień zaczynam tymi dwoma filmikami
Mina Jol'a - bezcenne
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki