ja od roku mam Nkę w pakiecie za 99 zł i jestem zadowolonymogę polecić z czystym sumieniem
![]()

Witam, proponuję Cyfrę lub N-kę, po dzisiejszych nowinach o połączeniu tych dwóch platform zapowiada się bardzo ciekawie.
Hehe, ja raczej jestem sceptyczny - wytna mi te kanaly ktore beda chcieli i podwyzsza ceny dlatego teraz moze byc warto kupic n-ke bo tansza a moze nie zaoferuja jakiejs kosmicznie drogiej oferty dla bylych n-kowcow, zeby nie wypowiadali umow
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

Wczoraj podali, że n-ka łączy się z cyfrą zobaczymy co z tego wyniknie.
...zdecydowałem się jednak na N-kę za 49zł z umową na 13 miesięcy w pakiecie "Last Minute"
...i teraz zastanawiam się jak rozdzielić to na kilka TV bez kupowania "Multirooma" (który dostępny jest dopiero od 69zł i oczywiście z dopłatą za każdy dodatkowy dekoder 150zł) ?? Jest w ogóle taka możliwość ??
Może ktoś ma z tym jakieś doświadczenia ??
Pozdrawiam
-Rentgen-
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-
W przypadku n-ki nie ma najmniejszych szans - chyba, że byś oba telewizory połączył przez EURO alb (chyba) component, rozdzielił sygnał analogowo i oglądał ten sam program - znam takie osoby, które np. w ten sposób przełączają dziecku na bajki w pokoju dziecinnym, a sami wyłączają telewizor i mają spokój![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki