Panowie i Panie
Tak się składa, że w ubiegłym miesiącu wygasła mi umowa z Cyfrowym Polsatem i chciałbym teraz podpisać nową umowę na telewizję....a jakby nie patrzeć jest okres przedświąteczny więc wszędzie jakieś "promocje"
Tak się zastanawiam co wybralibyście na moim miejscu (Cyfra, Polsat, N-kę) ?? ...może jest ktoś kto niedawno też stał przed takim dylematem lub ktoś kto "siedzi w temacie"
Wszystkie podpowiedzi mile widziane
Pozdrawiam
-Rentgen-
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-

Bierz Cyfrę, mam Polszmat i zastanawiam się nad zapłaceniem kary i przejściem do Cyfry. Doradzam od razu zakup dekodera HD PVR.
Niedawno byl taki sam temat to przerzuc pare stron w Hyde Parku
Bylo tam kilka aspektow roznych ofert to bysmy sie nie powtarzali
Ja mam nke w starej promocji "wieczne 99" ale jak masz dekoder z nagrywarka to VOD (to stare, co sciaga sie na dysk) jest bardzo srednie (stare filmy-wiecej sobie nagrasz na biezaco z HBO, Cinemaxa i nPremium), to ja bym bral ta promocje co teraz jest za 99 chyba ze chcesz miec jakas przykrywke dla zakupu pelnego pakietu premium w skladzie takim jak jest teraz
Ale HBO OD ktore niedawno weszlo to calkiem fajna oferta jak masz szybki internet to masz dosc nowe filmy i wieksza oferte niz w starym VODTylko ze chyba od lutego bedzie za dyche, to sie trzeba zastanowic. Jesli teraz jest w tej promocji za 99 to ja bym bral
Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk
Jak już wcześniej wspomniano, jest taki sam temat w HP więc może coś tam znajdziesz?
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 18-12-2011 o 00:02
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Na ten moment najkorzystniej wychodzi nka z TV w full opcji. Na jakimś forum jest to rozłożone na czynniki pierwsze.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ

Ja jakiś czas temu byłem przed podobnym problemem... Najkorzystniej i najciekawiej wyszła nka no i ją wziąłem.

Nie warto się tylko zastanawiać nad opcją z TV (jeśli chodzi o N) policzyłem i taniej jest ten TV kupić sobie na Allegro![]()
Dlaczego BMW ? Bo lubię mieć akumulator w bagażniku !!

Miałem wcześniej Polsat i było spoko. Skusiły mnie świąteczne promocje, tak jak teraz Ciebie i przeszedłem do Cyfry. Dawali pełen pakiet, a więc więcej niż było w Polsacie za podobne pieniądze. Miało być niby na 12 miesięcy, ale nagle jakimś cudem samo się niby przeciągnęło na kolejne 18 miesięcy już za normalną stawkę ok. 180zł, co było nie do przyjęcia. Po licznych telefonach i kłótniach, zaczęli używać wcześniejszych nagrań rozmów jako dowodu, że niby chciałem przedłużyć, w skrócie cyrk na kółkach. Odstąpić od umowy nie chcieli, podpierali się paragrafami, więc stanęło na tym że zmieniłem na pakiem minimalny i płacę teraz 10zł i mam na nich ..... Ten cały dekoder PVR z dyskiem twardym to jeden wielki śmieć. Ciągle się zawiesza, długo myśli, na włączenie czekasz i czekasz. Wszystko jest ok dopóki nie zaczniesz nagrywać, ale w takim razie po co on...? Uprzedzę, że to nie wina tego konkretnego egzemplarza. Teraz kontroluje terminy i na pewno nie będzie cyfry już w domu. Wrócę na pewno do Polsatu, bo oglądanie telewizji ma sprawiać przyjemność. Mam umowę na czas nieokreślony i jak chce to płacę abonament i oglądam w danym miesiącu, więc może być zupełnie niezobowiązujące (mam dekoder na własność). Podsumowując, wszystko tylko nie Cyfra.
Ostatnio edytowane przez sexplorer ; 18-12-2011 o 17:24
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki