A czy z nami jest inaczej? Auto przede wszystkim musi się podobać.
Wiem z doświadczenia. Jeżdżąc właśnie SC codziennie próbowałem sam się przekonać, że lubię to auto. Nie udało się. Natomiast udało się przy nim zaoszczędzić trochę grosza.
Dobrze zatem, że wybrała sobie jakąś grupę pojazdów, które jej się podobają. Teraz Twoja w tym głowa aby reszta była ok
@amigas: ale komu się podoba Twingo?
Chociaż w sumie o to samo mógłbym zapytać odnośnie Forda Ka, a wiem, że ten akurat ma swoich zwolenników![]()
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
w tej cenie cos sensownego do jeżdżenia to tylko Golf trójeczka. turbodieselek albo benzynka 1.6. Ale tylko z importu, krajowe po kilku latach zwykle sa potwornie zaniedbane. Autko wygodne, niepsujące się, ekonomiczne.
164 3.0 reconstruction process temporarily suspendedGolf V klekot do jazdy :-)
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Kobieta w ogóle nie powinna jeździć, bo nadaje się tylko do robótek ręcznych i gotowania, c'nie?
Nowe VW - owszem, ale Golf III awaryjny? Jeździłem takim ze dwa lata i w międzyczasie popsuł się tylko termostat.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars

Lancia Ypsilon?? Mało tego, ale włoskie i może bardziej dbane niż zwykłe golfy czy saxa...
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
Niedawno moja siostra szukała z takimi samymi kryteriami (w końcu nie kupiła). znalzłem taki tekst z AŚ, wiadomo, że niektórzy mówią AutoSzit, ale może się przyda:
https://plus.google.com/photos/10277...CKW407O25cXmcA
Ja z tego co pamiętam polecałem jej Swifta, Ibizę II albo Clio![]()
Z własnego doświadczenia polecam Corse 1,2 albo 1,4 w tej cenie można trafić dośc ładne egzemplarze z importu z dość dobrym wyposażeniem. Niezawodne silniki i skrzynie biegów, prosta jak drut budowa zawieszenia a przy tym zwinne i pojemne autko
146 powodów do radości

za tą kasę raczej nie nastawiałbym się na MODEL ale na egzemplarz...
Duży jest wybór modelowy... Tak jak wcześniej wspominano: Saxo, Punto , SC 1,1 , Clio, Swift, Golf... ale nie ważne co to będzie, ważne żeby jeszcze za czymś wyglądało i było względnie bezproblemowe...
Też myślę nad 2 autem "na miasto" i do katowania na KJSach...
Moje typy - SC 1,1 Sporting, Lansos 1,6 LPG, Swift GTI, CRX...
jak na być tylko na miasto... dodałbym Corsa 1,4 , Nissan Micra K11 ...

Nie jestem fanatykiem Korwina, tylko się z nim zgadzam w niektórych kwestiach, więc tutaj nie trafiłeśJa też się czuję ładny dlatego nie kręci mnie Brera, a 75, bo jest coś ważniejszego od wyglądu
Miałem dwa Golfy II na ropęNie do zajeżdżenia może one były, ale jak były nowe. Przekręcone pół ośki, gotowanie wody przy depnięciu na dystansie 10 km i masa innych pierdół. Mało kosztowne, ale nabrudzić się trzeba, albo znaleźć mechanika, któremu się nudzi. Inna sprawa, że nie szukałem igły i tych samochodów nie szanowałem, ale też 7-letnia Alfa dostała ode mnie o wiele bardziej i "nie narzekała"
Dlatego zaznaczyłem, że wszystko zależy od sztuki. Za kilka tysięcy kupuje się stare auta, a tam zawsze ma prawo się coś zepsuć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki