siemanko
ci co mnie nie znają to sie przedstawie inni pewnie juz wiedzą że:
pracuje w serwisie opon ale jestem fanem nowoczesnych technologi
wspólpracuje z firmą Goodyear
do rzeczy:
razem z Goodyear Polska zrobilismy aplikacje w której mozesz poswiczyc swoja wiedze z kodeksu ruchu drogowego
i otrzymac wartościowe nagrody
Główną nagroda jest - Kurs w Szkole jazdy gdzie uczysz sie pod okiem profesjonalistów jazdy w równych warunkach i zachowania w typowych sytuacjach na drodze
to tyle
link tu:
http://apps.facebook.com/prawojazdy/
pozdro
Lekko mi to Spam'em trąci...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

spamu tu brakniczego nie sprzedaje niczegonie chce nic nie mozna kupić gra jest za darmonie ma zadnych sms`ów - poporstu Goodyear to firm aktóra nie tylko dba o klientów poprzez sprzedawnia dobrych opon ale tez chce by ludzi którzy używaja samochodów umieli sie nimi poruszać dlatego tez wymyslili że beda uczyć ludzi na torze
a sam test jest sposobem na wyłonienie takich którzy reprezentują pewną grupę kierowców
to nie spisek![]()
A mozecie dac to na zwykly serwer? bo mania "bookfacea" mnie rozwala... nie mam nie posiadam i nie zamierzam a jestem ciekaw tego co zrobiliscie.
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."

kryptoreklama - ja nie mam zamiaru nikogo reklamowac gdyby nie pytania nie napisasał bym tegowkońcu musiałem odpowidziec tego wymaga kultura
![]()

Proszę Cię, jak już Cię nakryli na SPAMie i reklamie to się przyznaj. Jak myślicie dlaczego to jest na fesbuku i dlaczego aplikacja by wystartowała to wymaga od Ciebie dostępu do Twojego konta na fejsie? Ano dlatego że zapewne trzeba to rozesłać do miliarda znajomych, a później będzie Ci spamowało Twoją ścianę na fejsbuku różnymi pierdołami które ni w ząb Cię nie interesują. Także wg mnie TAK, jest to reklama i TAK jest to SPAM.

najwidoczniej miałe sstycznosc z tlki wyłudzajacymi dane aplikacjami od hakerów np twój kalendarz
wszeleki tego typu zachowani o ktrych piszesz są niezgodne z regulaminem facebooka
i żadna powazna aplikcja nie łąmie go i moge cie zapewnic że nie ma zadnych spamerskich publikacji na czyiść tam wallach
zreszta ;p ....... nie chcecie nie grajcie - skasujcie temat co mi do tego
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 29-12-2011 o 00:33 Powód: Wulgaryzm
Po prostu każdy podchodzi z ostrożnością do tego typu aplikacji. Nie mówię, że akurat ten konkurs/aplikacja, ale na porządku dziennym są różnego rodzaju konkursy, obietnice darmowych biletów/bluz itp. Nabija się w ten sposób fanpage a potem można odsprzedać takich ludków. Linki do regulaminu i polityki prywatności nie działają a tylko przekierowywują do aplikacji, chętnie bym przeczytał na co się godzę uruchamiając aplikację.
BTW
Zostawmy hakerów w spokoju, bo termin ten nie określa osoby która chce wyrządzić zło i szkody![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki