Hej.
Jak to w końcu jest, jutro wchodzi ta akcyza i ON zdrożej po ok 20 gr na litrze ?
Warto dzisiaj jechać i zatankować full ?
Może i warto.... ale z drugiej strony na ile wystarczy pełen zbiornikJeśli podrożeje o 20gr na litrze do za pełen zbiornik zapłacisz średnio 12PLN więcej.
La mia Bella e a volte capricciosa
Żadna stacja raczej nie podniesie ceny z dnia na dzień o 20gr bo podnieśli już częściowo przed tą zmianą a po drugie rozłożą to pewnie na kilka podwyżek po 3-5 gr. Ja po nowym roku tylko V6 będę jeździł bo 98 będzie tańsza o 30 gr od ON![]()
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Ale spalanie będzie relatywnie wyższe, więc korzyść finansowa raczej żadna-za to FUN z jazdy V6![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Moja V6 pali mniej od JTD... bo stoi od 2 miesięcy w garażu i jest doprowadzana do porządku. A co do ceny ON to dziś tankowałem w moim mieście w cenie sprzed 3 dni![]()
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
a mnie te wszystkie podwyżki cen, ilości spalania nie obchodzą
zawsze tankuję za 50 zł.
wczoraj zatankowana pod korek![]()
Nie to, żebym narzekał, ale coś się grubego kroi, bo cena ropy w Częstochowie się nie zmieniła od 5 dniCoś czuję, że za jakiś czas mocno podskoczy niestety :/
moja ślicznotka blue cosmohttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._tomek921.html
Wczoraj w jakimś programie informacyjnym (chyba "fuck-tach") był o tym materiał i jak zaczaili się rano z kamerą to na 1 stacji przełożyli cenę na 16 gr wyższą, a na drugiej o 12 gr. Jak jechałem 1. stycznia gdzieś w Warszafce, to ceny ON były o 20 gr. wyższe niż Pb, ale nie wiem, jak to było ostatnio, bo nie zwracam specjalnie uwagi na paliwo rolnicze![]()

u mnie w okolicy średnio ok 10 gr w górę
a na kilku stacjach tylko 3 gr ( ale to pewnie kwestia dni )
Aha, zapomniałem dodać, że jakiś ekspert się wypowiadał, że pełna podwyżka o 20 gr przyjdzie do końca lutego![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki