Trzeba będzie obejrzeć czy jakość się poprawiła.
Jakieś 10 lat temu Bburago robił kiepskiej jakości modele. Miałem ich kolekcję 1/43 ale czułem się do niej na tyle mało przywiązany, że dałem chrześniakowi do zabawy.
Ze zdjęć widzę że chyba jakość jaka była taka jest:
![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 05-01-2012 o 15:55
Nie jestem pasjonatem ani kolekcjonerem, ale wydaje mi się, że jest OK. Chociaż na opakowaniu i tak jest Made in China.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Karoseria metalowa czy plastikowa?

Bburago w skali 1-43 to zabawki - nie modele, lepiej jest od 1-32 i 1-24, a całkiem dobrze w 1-18.
Dla osób z Gliwic i okolic dobrym miejscem zakupu modeli w dobrej cenie (Burago, Maisto i Yatming) jest sklep - księgarnia w Ornontowicach.
Pozdrawiam![]()
Katoseria zawsze byla metalowa. Wszystko inne plastik.
Z tyłu na pudełko jest hologram z logo Alfy i napis, że to oficjalny produkt Alfy.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Nabyłem białą Giuliette. Samochodzik całkiem przyjemny jak za tą cenę.

Do Biedry zajrze i zobacze, co tam ciekawego, ale zbieram 1/24, wiec mi do skali nie beda pasowac.
A modele kupuje tu: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6254007 Zawsze wszystko ladnie i na czas u nich![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
Nie zabijaj robaczka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki