przegladajac alledrogo znalazlem cos takiego...http://allegro.pl/pojazd-samochod-na...001122549.html .![]()

gdzie tam dla synka, sam bym pedałowałz resztą z większością zabawek które ojcowie kupują swoim pociechom jest tak, że podobają się przede wszystkim tatusiowi...
Pozdrawiam.
- Rafał

cudny, kupię mojej małejLOL

wspaniała maszyna

Fikusna zabaweczka,dla siebie wolalbym taka-Załącznik 43698![]()

ja poszukuje takiego na drugie urodziny synka (juz w lutym) ale elektrycznego z silniczkami 2x6V. Niestety prozno szukac i bede musial pewnie zdradzic marke na rzecz innej
Generalnie genialne rozwiazanie dla dzieciaka. Aleks juz kilkukrotnie z sukcesem probowal jezdzic czyms podobnym i wpadal oczywiscie w histerie przy probie zostawienia zabawki![]()

Fotka troche niezbyt ostra,chyba nazbyt drzaly mi rece jak robilem to foto na targach w Frankfurcie![]()
Ja kupiłem alfę Spider, jak mój Kuba miał 2 miesiące bo trafiła się elektryczna z dwoma aku w bdb stanie za 230 zł... Teraz ma 23 miesiące i już trochę ciasnawa jest dla niego a silnik powoli nie wydala na lekkim pochyleniu (waga syna to 15 kg) więc pewnie pójdzie w odstawkę, bo jakieś rodzeństwo by się przydało dla juniora... Tutaj zdjęcie z października:
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki