Mam lapka Dell'a 6420 z dotykowym wyświetlaczem i nie wiem gdzie znaleźć opcje jego konfiguracji. Nie wiem też gdzie jest konfiguracja touchpada.
Towarzysze, pomożecie??![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Sprawdź czy czasem nie ma zainstalowanej Dell'owskiej aplikacji do touchscreen'a
Wersja windowsa instalowana na własną rękę czy pre-instalowany przez producenta?
Jak sam robiłeś "czystą" instalację to może jakiś driverów nie dociągnąłeś?
Pozdrawiam
Artur

A w sumie cholera wie, z roboty dostałem a nie chce mi się latać po informatykach![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
To spytaj się swoich chłopców IT.
Podejrzewam, że postąpili tak jak ja to robię.
Nowego laptopa zawsze czyszczę z oprogramowania dostarczonego przez producenta i wykonuje nową instalacje przez WDS - 20 minut i komputer gotowy.
Wejdź na stronę: http://www.dell.com/support/drivers/...oductSelection wpisz tam service tag, masz go na spodzie laptopa a jak nie tam to pod baterią.
Na podstawie tego kodu wyświetli Ci listę sterowników & oprogramowania.
Sprawdź w menedżerze urządzeń czy wszystko jest zainstalowane, czy nie. (nie rozpoznane urządzenia albo z wykrzyknikami).
Pozdrawiam
Artur

Spoko, poszukam, dzięki![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki