artykuł o tym słynnym pytaniu - A ile Ty zarabiasz? -> http://wyborcza.pl/1,76842,10876154,...arabiasz_.html
jak widać w Polsce jest mało chętnych do chwalenia się tym, ile się zarabia.
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.9999)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Też jestem ciekawy, skąd mają kasę na dopieszczanie Belli. Dlatego zrobiłem ten temat, bo moja sytuacja nie pozwala mi na układ wydechowy za 5 tys npNa alufelgi muszę odkładać, a mowa jakieś dopieszczanie
![]()
jak juz sie przyzwyczaisz ze ci pali 12-13 liter na 100 to sie cieszysz ze nie wiecej
a gazu nie zaloze bo to grzech jest
nawet proboszcz tak powiedzial![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Mnie właśnie 1.8 spala około 12 ;/ Jak spokojnie jeżdżę to 10. Gaz mam, ale kolektor wysadziło. Wymieniłem kolektor, i trzeba od nowa podłączyć gaz, kolejne kilka stów w plecy

szykuje sie dobry watek , nie minela godzina a 3 strony są![]()

Nie jestem skąpy i moim zdaniem dobrze zarządzam własnymi finansami. Lubie markowe ciuchy czy wypad na pizze. Uznaje zasadę, że jak kupować to raz a porządne, markowe i dobre... Więc może w tym tkwi problem hehe. Ale jak czasami myślę, że jak będzie żona, dziecko to trochę mnie przeraża czy dam radę mieć Alfę czy moto![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

ja ..za granicą mam średnią krajową ...tak jak ANKA CYGANKA [w holandi]...wiem z bykiem
no ale doliczyc to ze musze na wiosne wymienic olej, filtry, tulejki wachaczy i prabobly uszczelke pod glowica...to juz modle sie do Bozia o duzo nadgodzin bo bedzie biada po trzykrocnie stac mnie na sprzedanie jej, dobrze ze mnie moj chlop jeszcze czasem ratuje bo na jednym wozku jezdzimy, znaczy on ma starsza siostre 166 2.5 V6
![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki