Witam temat zbytnio nie dotyczy alfy lecz znalazłem podobny wątek na forum i może bedzięcie tak mili i mi pomożeciePewien czas temu natrafiłem w okolicy na Białego maluszka , chciałem wraz z kolegą go wyremontować itp. fiacik stoi pod drzewkiem tak ok 3 lat, bez śladu odpalania, czy tam nawet przestawienia, jedyne co zrobił właściel to zakleił od środka te lusterko trójkątne folią ... Mam numery rejestracyjne pojazdu, i wiem gdzie dokładnie stoi, czy da sie jakoś namierzyć własciela, bez udziału policji/straży miejskiej ? moze ktoś na forum by dał radę ? Pozdrawiam i czekam na szybką odp
![]()
jeżeli nie policja ani straż miejska to jeszcze pozostaje wydział komunikacji tam łatwiej się z kimś dogadać

Włóż kartkę za wycieraczkę, że Cię interesuje.
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
Próbowałem wszystkiego, karteczki, ludzi pytałem, stałem dłuższy czas przy tym aucie ... i nic ... Może ktoś na forum ma jakieś wtyki i dałby rade to sprawdzic ?
Jak znasz numer rejestracyjny to poszukaj znajomego sprzedającego ubezpieczenia OC i z nim pogadaj, może będzie w stanie "zgadnąć"![]()

pierwsze co to napisz o jakie miasto chodzi, wtedy latwiej znajdziesz kogos kto Ci pomoze
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Są to dokładnie Katowice, próbowałem u kuzynki w ubezpieczalni ale nie ma jak tego podać, bo nie może sprawdzać, chyba ze szef na to wyrazi zgodę i odblokuje kompa czy tak jakoś ... ;x
czemu akurat na tym forum szukasz pomocy-tak z ciekawości, bo ani alfista hm?
Ostatnio edytowane przez mirek68 ; 15-01-2012 o 16:31
Będę szczery, czytałem posty pewnego użytkownika, któremu pomógł chłopak a tego forum i myślałem czy też by dał rade mi pomóc![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki