Skoro w temacie " miłość " ostatnie wiele stron jest o nienawisci to tu można by pisać o miłości.
No co by logika i symetria była![]()

Oj Anka, wsadzasz kij w mrowisko![]()
Ostatnio edytowane przez metan ; 14-01-2012 o 01:13

Jaka miłość... jakie uczucia? Liczy się tylko zdrowie władza i pieniądze - i wtedy masz wszystko.

Ja nic nie wsadzam
Przygotowałam tylko gotowy szablon wątku i tanio go sprzedam na zasadzie franczyzy

W życiu pieniądze nie są najważniejsze!.
Ważne są też
... akcje, obligacje, dzieła sztuki, nieruchomości
![]()
I liczy się jeszcze możliwość dop... innymzwłaszcza wśród polaków bardzo często zauważalne zjawisko
![]()
Nienawisc przychodzi nam latwiej...wystarczy podatny grunkt a rozrosnie sie do ogromnych rozmiarow. Jest kilka takich osob- zaszczyconych tym jakze wyjatkowym uczuciem, i- co nie powinno dziwic- w wiekszosci to sa kobiety. Ludzie to z natury zazdrosne i zawistne stworzenia wiec i negatywne uczucia sa wpisane w nasza nature. Ja sie tego nie wyrzekam, nie jestem ignorantka, moze kiedys sobie z nienawiscia poradze, teraz nie musze.
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu

Wątek załozylam jako zart po tym co zobaczylam w temacie " milosc"
A poniewaz staram sie nie wypisywać swoich wypocin w durnowatych wątkach pozostawie to innnym bo mamy tu kilku fachowcow.
A swoje brednie wole pisać w knajpie , przynajmniej za 24 godziny sie kasuja i pozostaną dla potomnych.
Tak więc przekazuje wątek za darmo , już bez oplaty wszytskin fachowcom od bezsensownych dyskusjii kłotni.
Do zyczen dołączam znany wiersz :
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skurwysyna!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki