Wreszcie szerszeń się doczekał śniegu na Pomorzu więc jest szansa, że będzie można poćwiczyć nie zapuszczając się za daleko.
Na czym jeździcie? I jak wrażenia?
Aktualnie Volkl P60 race carver - stare, rewelacyjne dechy. Szybkie, jak V6 ;-)
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ

Ja mam Dynamic VR27S.
Porównałbym je do...
nie wiem czego.
Ale marka praktycznie nieznana, znakomite parametry, dałem za nie ~300zł. Wiązania na płycie (21mm) Nie jest źle.
Narta praktycznie nieosiągalna, ale warto
(Ostrzyłem je w tym roku, to aż serwisant się zapytał skąd je mam)
One są jak jakieś rzadkie auto![]()
Ostatnio edytowane przez 145Q ; 14-01-2012 o 17:29

moje ulubione to Atomic SL 11 Race....
W zeszłym sezonie wyhaczyłem jakieś nowe HEADy ale nawet nie pamiętam modelu... Leżą w piwnicy i czekają na śnieg..
Ja na parapecie się ślizgam czyli "snowboard", decha Elan z autografej Jagny Marczuaitis który zdobyłem na stoku w Krynicy, a wiązania K2
pozdrawiam

Nordica HotRod Ignitor,
jeździ się dosyć fajnieTylko, że do GTV'ki nie wchodzą
![]()

A ja na ten sezon mam Salomon Streetracer 600 - 172cm sztachety. Kupione na wyprzedaży w zeszłym roku. Nie śmigane jeszcze były bo mi śnieg znikł zanim dotarłem z nimi do domu
. A jak dzisiaj zobaczyłem że jest biało za oknem to cieszyłem się jak bym miał 5 lat
![]()

Blizzard IQ 167cmDobra dynamiczna narta.
A parapetowców nie lubię na stoku, bo niszczą trasy i nie potrafią się zachowaćChoć byłem w Schladming przed świętami to tam zupełnie inna kultura niż u nas na stokach i dlatego nie ma co generalizować oczywiście.
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki