mój zbyt długo był wystawiony na słońce i jego części dosłownie malutkie zostają na rzeczachale skubany nawet okulary trzyma
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Ja również mam Gecko i polecamW Astrze przechodziło to chrzest bojowy, telefon trzymał przez 700km trasę, nawet na motórze utrzymywał telefon.
Jednak w 146 nie chce się to nigdzie trzymać więc nadal jeździ w Astrze ojca...
To ja nie rozumiem jak wasz gekon trzyma, bo moje gdzie by nie przyczepił tam złapie...
Z tyłu mam praktycznie tak samo silnie trzymającą gumę jak z przodu...
nawet jak odrywam po miesiącu to nie chce się odczepić...
Faktem jest, ze moje jest z firmy 3M...
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Ja kiedyś (jak te nano maty dopiero wchodziły) na allegro kupiłem "surowy" materiał o podobnych właściwościach - za jakieś 5 zł kupiłem 2 maty (same w sobie są trochę porowate - trochę jak styropian, ale przez to lepiej trzymają się chropowatych powierzchni, ale minus jest taki, że tylko do pewnego nachylenia (nie ma mowy o przylepianiu telefonu do płytek), początkowo woziłem telefon tak:
Ale później dopracowałem ten pomysł (wykorzystując fakt, że mata jest duża i można nią "objąć" telefon, zakleszczając go bardzo pewnie między szybą a kratką nawiewu) i teraz używam w takiej pozycji i jestem bardzo zadowolony:
EDIT: O widzę, że dalej je sprzedają, tylko ładniej przycięte:
http://allegro.pl/podkladka-mata-ant...940507557.html![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 06-12-2011 o 09:50

zatankowane masz fajnie
ale nie przekraczasz ty tam czasem 90 stopni ?
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki