http://www.pentagram.pl/produkty/akc...am_gecko_p1501
posiada ktoś takowy gadżet? proszę o opinie i czy warto takie cos zakupic
chcialbym sobie takie cos sprawić bo nie mam gdzie trzymać komórki w 164 bo jak wiadomo schowkami i półeczkami to ona nie grzeszy :mrgreen:
Na allegro występuje to również jako nanomata
Z tego co wiem to sprawdza się bardzo dobrze 8)
kupiłem i - polecam .. sprawdza się świetnieNapisał AR_33
trzyma wszystko i wszedzie
![]()
warto zainwestować..

ja ostatno dostalem takiego "gekona" jako gratis i z ciekawosci poogladalem filmikina youtube, po czym postanowilem faktycznie to sprawdzic... ku mojemu zdziwieniu owy gekon wogle nie chcial sie trzymac tapicerki 147... telefon owszem sie przyklejal, ale calosc ni hu hu.
Nie byl to akurat produkcji "pentagram", ale np w Hondzie Civic mojego kolegi z pracy przykleja sie elegancko.
Czy ktos z Was uzywa moze czegos takiego w alfie 147, lub innej z podobna struktura tapicerki? chcialem go umiescic po lewej stronie zegarow, pomiedzy wylotem nawiewu na szybe.
W 147 i 156 po FL ale przed 2004 nie ma szans, żeby się to trzymało dobrze. Taka struktura i nic nie poradzisz...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Ja dostałem od kumpla gadżet "gecko" i sprawdza się bardzo dobrzemam go umieszczonego na infocenter.
Kumpel oddał gadżet bo się nie "lepił", wystarczyło umyć w płynie do naczyń i jak nowyNawet w domu na płytkach na ścianie można zawiesić telefon.
---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
Belfer po FL wnętrza daje radę w miejscu o którym wyżej pisałem![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Zależy jak się często kurzyw samochodzie, ale raz w tygodniu trzeba umyć...
Wada taka, ze jak jest świeżutko umyty to co złapie tego prędko nie puści... trzeba po prostu uważać jak się kładzie, najlepiej jak najmniejszą częścią telefonu, bo może się okazać, że osłona baterii jednak została na kokpicie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki