Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Dwusuwowiec Pokaż na mapie Avatar zwoli
    Mieszka w
    Kępno
    Auto
    alfa romeo 156 1,6 16v, 1998r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 d 10 h 59 m

Domyślnie

Kolego bierz nokie e52 albo n82.Jak chcesz więcej info o tych telefonach czy innych pisz na pw.Trochę siedziałem w telefonach jeszcze niedawno,naprawiałem zalane robiłem składaki i sprzedawałem ;D więc trochę wiem o tym że tak powiem od środka i co do systemu operacyjnego,jak już nokia no to symbian...trochę jest przestarzały w porównaniu do konkurencji może się czasem przyciąć w starszych wersjach,ale raczej w e52 z dobrym softem nie bd miał tego problemu.

Cytat Napisał Rewil Zobacz post
    A ja mam pytanie takie, po co komu WiFi bez qwerty czy dotyku? Przecież to właśnie przez brak możliwośći normalnej obsługi multimediów z poziomu klawiatury numerycznej wynaleźli taką obsługę.
    Kolego kiedyś jak jeszcze nie były dostępne telefony z qwerty również śmigało się po necie zwykłym telefonem wystarczyła do tego aplikacja opera i jazda,dobrze opanowana klawiatura swojego telefonu i ekran nie musiał mieć wcale 3-4 cale żeby czegoś dowiedzieć się z neta np na lekcji.
    Ostatnio edytowane przez zwoli ; 19-01-2012 o 18:33

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar williamdrake
    Mieszka w
    Erlensee (de)
    Auto
    AR 145 2.0 TS QV, Peugeot 207 1.4 Vti
    Czas spędzony na forum
    6 d 1 h 13 m

Domyślnie

Szukajac telefonu też kierowałem się tym, zeby tel miał "normalną" klawiaturę a nie ten niewygodny dotyk.
    Nie było łatwo bo panuje ta dziwna moda... Ale znalazłem Nokię E52- klasyczna, elegancka i jak na razie
    od 2 lat spełnia wszystkie moje oczekiwania. Działa szybko, nic się nie wiesza.
    Bateria to mistrzostwo świata, jest navi ,WiFi etc.
    I przede wszystkim wygoda obsługi czego nie mozna powiedzieć o wiekszosci współczesnych telefonów.
    Ik@r 1111
    AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
    AR 145 2.0 16V TS 2008-...

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar korzen
    Mieszka w
    Sędziszów Młp./Rzeszów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,9jtd
    Czas spędzony na forum
    18 d 15 h 1 m

Domyślnie

Podepne się pod temat. Szukam dla dziewczyny telefonu z klawiaturą qwerty i dual sim. Może ktoś coś doradzić. Przeglądałem samsunga E2222 i myphone. Co do drugiego to się oczytałem, że jest "wynalazek", o samsungu nie wiem za dużo.
    Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!

Użytkownik Ogier Avatar Rewil
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 156 Sportwagon 1.9JTD Emerite Editione 105'
    Czas spędzony na forum
    8 d 13 h 33 m

Domyślnie

Cytat Napisał zwoli Zobacz post
    Kolego bierz nokie e52 albo n82.Jak chcesz więcej info o tych telefonach czy innych pisz na pw.Trochę siedziałem w telefonach jeszcze niedawno,naprawiałem zalane robiłem składaki i sprzedawałem ;D więc trochę wiem o tym że tak powiem od środka i co do systemu operacyjnego,jak już nokia no to symbian...trochę jest przestarzały w porównaniu do konkurencji może się czasem przyciąć w starszych wersjach,ale raczej w e52 z dobrym softem nie bd miał tego problemu.

Kolego kiedyś jak jeszcze nie były dostępne telefony z qwerty również śmigało się po necie zwykłym telefonem wystarczyła do tego aplikacja opera i jazda,dobrze opanowana klawiatura swojego telefonu i ekran nie musiał mieć wcale 3-4 cale żeby czegoś dowiedzieć się z neta np na lekcji.
    Miałem nokie n73 do "sprawdzania neta" - rozumiem. Ale obsługa tego była tak archaiczna, że więcej z tym zabawy niżeli słusznego celu (no chyba że tak jak mówisz, ściąganie na lekcji ;P). Mówimy tu o kobiecie która nie jest w stanie obsłużyć telefonu dotykowego. Tak więc sobie gdybam po co to WiFi przy tak nie optymalnej obsłudze na klawiaturze alfanumerycznej.

Użytkownik Dwusuwowiec Pokaż na mapie Avatar zwoli
    Mieszka w
    Kępno
    Auto
    alfa romeo 156 1,6 16v, 1998r
    Czas spędzony na forum
    6 d 10 h 59 m

Domyślnie

Obsłużyć telefon dotykowy jest w stanie każdy ;D Ale tu chyba bardziej chodzi po prostu o wygodę użytkowania i może trochę o wytrzymałość;D Nokia będzie dobra jeśli telefon ma służyć a nie wyglądać i bawić.Bo już przy kilku aplikacjach symbian się zawiesza.Ale ja i tak polecam nokie jeśli liczy się:
    -prostota obsługi
    -dobra bateria
    -trwałość i wytrzymałość
    -łatwe,szybkie i przyjemne pisanie sms(miałem mnóstwo telefonów i na żadnym nie pisało mi się tak dobrze jak na mojej e51,klawiatura wyczuwalna,wielkość klawiszy ok itp.)
    Jeśli zależy ci na tym to bierz e52 albo n82.
    Jeśli chcesz jakieś super aplikacje i na dodatek sprawne i płynne funkcjonowanie telefonu to coś z androidem albo windowsem.Ale to już raczej telefony właśnie z dotykiem bądź klawiaturą qwerty.

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    18 d 7 h 30 m

Domyślnie

Cytat Napisał Rewil Zobacz post
    A ja mam pytanie takie, po co komu WiFi bez qwerty czy dotyku? Przecież to właśnie przez brak możliwośći normalnej obsługi multimediów z poziomu klawiatury numerycznej wynaleźli taką obsługę.
    a co niby bez qwerty i dotyku nie da sie korzystac z wifi?
    e66 nie ma qwerty ani dotyku a jakos mozna wysylac i odbiera e-maile, korzystac z przegladarki ,dzwonic i pisac wiadomosci na skype itd ..
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar williamdrake
    Mieszka w
    Erlensee (de)
    Auto
    AR 145 2.0 TS QV, Peugeot 207 1.4 Vti
    Czas spędzony na forum
    6 d 1 h 13 m

Domyślnie

Cytat Napisał kt0sfajny Zobacz post
    a co niby bez qwerty i dotyku nie da sie korzystac z wifi?
    e66 nie ma qwerty ani dotyku a jakos mozna wysylac i odbiera e-maile, korzystac z przegladarki ,dzwonic i pisac wiadomosci na skype itd ..
    I z np. Operą duzo wygodniej od dotykowca.
    Ik@r 1111
    AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
    AR 145 2.0 16V TS 2008-...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)