Panowie/Panie - żona jednak nie może się przekonać do dotykowca (HTC Desire) no i go sprzedaję. Pytanie mam teraz takie. Jaki tel jej zakupić? Musi mieć Wifi. Narazie stawiam na Nokie E52 - sam miałem i byłem z niej zadowolony choć opinie są różne. Może macie jakieś inne typy? Nokie 6700 już miała. Dobrze by było gdyby był to telefon w metalowej obudowie.

Ja mam Desire i chwalę, a moja żona podobnie tylko klawiatura, ma właśnie E52, nie mogę złego słowa powiedzieć, tzn ja nie jestem miłośnikiem Nokii i Symbiana ale z tamtego okresu to jeden z bardziej udanych telefonów tego producenta, dobrze wykonany.
ha - dokładnie ta sama sytuacja co u mnie. Też mam Desire i jestem zadowolony a że kobitka chciała taki sam tel co ja no to jej zakupiłem. No i teraz klops bo trzeba sprzedać a klawiszowców fajnych już nie robią. Szukam, szukam ale nic mi w oko nie wpada.
a SE Xperia mini pro ?
![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Mam obecnie E52, kupiłem jakiś czas po rozwaleniu E51A może E72? Qwerty daje więcej możliwości
![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia
nokia c6 tez ma wysuwana klawiature
mialem ja kilka dni ale ciagle sie zwieszala albo wylaczala i zamienilem na e52
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
może e66??
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie
e66 nie ma dotykowego ale ogolnie jest spoko ma wifi gps itd
tylko trzeba uwazac zeby nie upadla bo mi zleciala z biurka i padl modul sim i nie widzi kart sim
ale da sie korzystac normalnie z gps wifi itd

Ale właśnie ma nie mieć dotykowego.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki