Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Użytkownik
Romeo
Całe to MMA to jeden wielki shit a wszyscy zawodnicy to leszcze. Pełna reżyserka na tych walkach a ludzie siedzą i pasą ślepia w tych telewizorach. Wiiększość blokersów rozwala tych lamuso-zawodników bez problemu.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
-
23-01-2012 00:17 # ADS
Akwizytorka
-

Napisał
drift-r
Ja wciąż nie kumam jak to jest że do MMA próbuje się przepchnąć ludzi, którzy ze sztukami walki nie mają nic wspólnego. Miała być wszechstylowa a jest czasem bezstylowa walka.
Coś w tym jest bo oglądając zaledwie kilka walk stwierdziłem że u mnie na wsi na zabawie to chłopaki po 10 piwach bardziej widowiskowo się naparzają. Jakoś nie jestem zwolennikiem tych sportów.
-

Napisał
Wujek
Całe to MMA to jeden wielki shit a wszyscy zawodnicy to leszcze. Pełna reżyserka na tych walkach a ludzie siedzą i pasą ślepia w tych telewizorach. Wiiększość blokersów rozwala tych lamuso-zawodników bez problemu.
Z tymi stwierdzeniami to trochę popłynąłeś. Coś mi się wydaje, że mało który bokser chciałby wyhaczyć strzała z pięty z półobrotu - ale to tylko moja teoria
-
-

Napisał
Wujek
podejrzewam ze na sama mysl o wyjsciu na ring na 1 runde z niejednym z tych "lamuso-zawodnikow" musialbys sobie zmienic majty.
no chyba ze chodzisz w stringach to jakos by poszlo bokami
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
-
Użytkownik
Romeo
drift-r, muszę przyznać że trochę popłynąłeś. Pokaż mi , gdzie ja w poprzednim wpisie wspominam o bokserach. Owszem, wspomniałem o ludziach znacznie twardszych niż bokserzy, ale musisz czytać dokładnie.
MMA to jest śmiech i to jest nic innego jak europejska wersja wrestlingu.
Co do stringów, to jakbym furknął i poszło by bokami, to taki zawodnik MMA od razu padł by na dechy.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
-
A rzeczywiście - spałem wczoraj niecałe dwie godziny i taki był efekt
.
Blokersi twardsi od bokserów i zawodników MMA... ciekawe. Musisz skrzyknąć takich kilku i zrewolucjonizować pojęcie sportów walki. Porównujesz wrestling i MMA - albo jednego albo drugiego nie widziałeś.
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)