Z reguły nie zakładam takich tematów, ale myślę że warto się tym podzielic na forum. Ja od rana się naśmiałem wyobrażając sobie jak to będzie wyglądało.
W ostatniej walce pod tytułem MMA walcząc z nie lepszym błaznem od siebie P. Saletą (moim zdaniem oczywiście) Najman sam się znokałtował
To dla tych co nie widzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=Jl2DMG5LTuA
Za każdym razem jak to oglądam to padam na plecy ze śmiechu
Do rzeczy, najprawdopodobniej nowy przeciwnik Najmana. Osobiście uważam że nie powinien się na to godzic i błaźnic się z El głupkiem w ringu. No ale to jego decyzja.
Nurtujące pytanie to: czy Najman zostanie pobity, czy sam się pobije?
Jego przeciwnik
Osobiście czekam na kolejną walkę Najmana. Są prawie tak śmieszne jak skecze polskiego Kabaretu!!!
Była 156 1.6 16V TS 2001 tymczasowo bez Alfy

Słyszałem że w kolejce stoją już Małyszi norweskie biegaczki
_
147 powodów do zadowolenia

Cóż znów będzie polew na maksa ale w końcu to jakieś urozmaicenie od Tańca z Gwiazdami.
a no to fakt.. trzeba założyć jakies stowarzyszenie anty tańce w tv..
i nie bijcie już więcej majdana
tak wogole
ogłoszenie TVP
skupywane sa kartony dla Ryśka z klany
które będą sprawcami wypadku lotniczego..
a wiadomo ze samolot wiekszy i kartonów trzeba wiecej niz na hanie Mostowiak
ps. hania mostowiak nie zmarła... przeszłą tyko do cartoon network
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 20-01-2012 o 11:36

Najman to blazen, ale pewnie nie jeden z Nas tutaj obecnych i majacych z niego niezla pompe robilby z siebie blazna za taka kase![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
liczę tym razem na twardy nokaut ze strony El Pizdosterona - znaczy się, że sam siebie znokautuje![]()
Jutro skoro świt, kupię sobie Golfa 3!!

A ja sobie mysle ze Najman czerpal inspiracje do walki z tej sceny.z fimu Kickboxer ,tylko troche mu nie wyszlo.Koncowka filmiku z Tong PO
www.youtube.com/watch?v=PsXTpApYFq8
---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
Poprostu jest bardziej wrazliwyTeraz to modne.A i kobiety to lubia,meszczyzna wrazliwy
![]()
Tak a propos tematu...
http://www.youtube.com/watch?v=wdFP-R_LYSM
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki