Szczerość i polityka to dwa zaprzeczające się pojęcia, ale dobrze, że zdają sobie sprawę z tego, że młodym tam łatwo wody z mózgu nie zrobią.
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 15:45 ----------
We livin in EU: http://prawo.vagla.pl/node/9662

młodzi chcą zarabiać min. poprzez internet, ale chcą też mieć w internecie za darmo.
Tę sprzeczność zrozumieją, jak dorosną.
Alfa Romeo: stan świadomości.

TakJedyni dorośli to Hołdys, Boni, Niesiołowski i Pingwin
Doborowe towarzystwo
Skoro nawet kwiaty polskiej przedsiębiorczości internetowej takie jak Allegro.pl protestowały to coś mi się wydaje, że Ty powinieneś już umrzeć![]()

Tuti nie rozsmieszaj mnie. Allegro protestuje, bo spadną mu obroty jak piractwo zwieje . Masa biznesu przenosi sie do netu, masa ludzi chce tam zarabiac ale jednoczesnie chce miec tam wszystko za darmo. Tak sie nie da.
I to pieprzenie o koncernach. Tak, jakby teraz nie byli zalezni od koncernow. Od spodni na tyłku począwszy.
Ostatnio edytowane przez KRS ; 06-02-2012 o 00:17

Pingwin ja nie wiem czy Ty jesteś tak ślepo zapatrzony w Tusków, Wyborczą czy Hołdysa, czy zwyczajnie Twoja wiedza jest tak płytka. Piszesz straszne bzdury, do tego nie potrafisz ich niczym uargumentować poza "walka z piractwem", wszędzie piraci i piractwo. Nawet na Allegro handlują piraci, artyści, wydawcy i dziennikarze to piraci, tylko Ty jeden jesteś prawy człowiekiem, bo popierasz walkę z "piractwem".
Uważam, że dyskusja na obecną chwilę jest bezcelowa.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 06-02-2012 o 11:53

A no fakt, Afrykańce to kupili, nawet nie wiedziałemGadu-Gadu również do nich należy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Naspers
Komedia. Co teraz jest polskie?![]()

Nie ściągam filmów z sieci, chodze do kina albo kupuję na dvd, nie sciągam muzyki z sieci, kupuję płyty, książki też czytam, i kupuję, nie drukuję z sieci.
Mój kumpel, lekarz do tego, od 5 lat nie kupił zadnej płyty, ma kolekcję chyba z 300 płyt, wszystko za darmo posciągał z netu.
Smieszne było w debacie dzisiejszej: oszołom mówi: ja chcę mieć prawo ściągania filmów za darmo, bo jak sciągnę, obejrze i mi się spodoba, to pójde wtedy na niego do kina))))
Smiać się czy płakać.
Fani Dody też nie potrafią ściągać muzyki z Internetu ;-)
Przeczytaj książkę "Wolna Kultura" autorstwa Lawrence Lessig. Dostępna jest na stronie otworzksiazke.pl. Zapoznaj się z tematem piractwa, jego wpływu na kulturę na przestrzeni wieków (tak, piraci nie powstali wraz z Internetem) to może przestaniesz wypisywać głupoty.
Ostatnio edytowane przez feecle ; 06-02-2012 o 17:37

Szkoda mi czasu na oglądanie tego, zwłaszcza, że najciekawszych ludzi na tej debacie nie było. Będą jak Donek odtajni wszystkie dokumenty i wycofa swój podpis.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki