O chłopakach z prandoty słyszałem już kiedyś myślałem nad zakupem ale nie mogłem znaleźć nic ciekawego.
Szkoda ze teraz piszesz, bo ja mialem do sprzedania tego swojego z avatara, fajny przecinak, a poszedl za 5 tys. , teraz przesiadlem sie na isuzu 2 generacji /monterey.
Nie wiem czego szukasz dokładnie, ale tak miedzy 5 a 10 tys można kupić bardzo fajną baze na terenówkęzależy czy chcesz jeździć tylko w terenie dla rozrywki czy też jeszcze troche po drogach.
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Sam jeszcze nie jestem pewien. Muszę najpierw odłożyć pieniędzy a to niestety jest trudniejsze niż mi się wydawało.
Znajomi maja kilka, o ile nie kilkanaście aut w częściach. Nie lubie diesli tak pozatym
. 3,2 V6 na prawdę robi robotę w tym samochodzi, zapas mocy praktycznie od biegu jałowego.
Trooper czesto jest porównywany do pajero. a trooper ma dużo mocniejszą konstrukcje. wahacze, połoski przeguby, drążki, reduktor wszsytko jest znaczenie mocniejsze.
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś

raz widzialem tropka w terenie,auto lekko odchudzone,praktycznie standart,plus oponki jodelka 16cali,powiem ze zrobilo to na mnie wrazenie jak chlopaki upalali.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki