witamzastanawiam sie ilu jest maniakow off-roadu wsrod alfoholikow,lub czy ktos juz probowal jzdy autem terenowym.sam bawie sie w to juz 12 lat i to wciaga ,po kazdym powrocie znowu mysle gdzie i kiedy pojechac,jest jak narkotyk.
Parę lat temu dosyć dużo taplałem się dykoteką.
Potem przyszedł czas na budowę domu, rodzinę itp. Miałem kupić auto jak tylko się odbiję ... nie kupiłem.
Ale też nie żałuję bardzo. Za dużo oszołomstwa i spiny, nie to co kiedyś.
No ja się bawie dość aktywnie, o ile czas pozwala bo tego akurat jest najmniej....
Mam Isuzu troopera czyli w europie jako monterey opel. i bardzo zadowolony jestem, w planach starty w rajdach raczej szybkich. no ale na to potrzeba sporo $$$.
Ojciec ma Uaza, wiec czesto jeżdzimy rekreacyjnie, i moim zdaniem offroading jest jak motocykle, duzo adrenaliny i ciezko przestać![]()
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Mi od zawsze podobał się offroad pomimo tego, że jeździłem w terenie tylko jakieś 3-4 razy. Myslalem, żeby kupic sobie jakies autko do takiej zabawy, ale kasy brak i z tego co wiem to taka zabawa nie jest najtansza . Moze kiedys sie udapoki co pozostaja mi tylko filmiki na necie
![]()
Today we are living our future memories..
ja tez przyznaje sie do tego że jeszcze rok temu telepałem się po dziurach błocie lasach etc ....i była niezła zabawa

ja posiadam gaza69 przygotowanego do przeprawy.kiedys dokladnie bylo inaczej ,czesto wspominamy z kumplami czasy fajnych rajdow i zlotow.dzis mamy taki wlasny maly klubik i jezdzimy prywatnie.tyle ze ostatnio brakuje czasu.sam mialem kilka przygod, to raz utopilem auto po szybe i ze dwa razy zaliczylem boka co w ostatnim przypadku skonczylo sie wizyta na pogotowiu,wiec jest niemale cisnienie i adrenalina.a to link do stronki naszego klubu http://www.4x4club.pl/
Ostatnio edytowane przez gwidon ; 22-01-2012 o 12:17
Kacper_agh mógłbyś coś więcej powiedzieć o tym Isuzu bo zastanawiałem się właśnie nad zakupem takiego pojazdu.

No offroad świetna sprawa ja się bujam po okolicznych lasach, piaskowniach itp ale na motocyklu Yamaha YZF 250 i jest ogień. Autem chętnie bym spróbował ale skąd nabrać kasy na to wszystko![]()
A ja jestem wielkim fanem Isuzuchetnie pogadam z Toba na ten temat, ale może lepiej na gg, 2362909. Ogólnie auto bardzo mocne i solidne , prawie nie do zaje***** skoki upalanie wiele wytrzymuje
. tylko silnikowo kiepsko w pierwszej generacji, tej do 91 , potem juz lepiej 3,2 V6 bardzo fajny silnik. bo diesle takie sobie. 3.0 omijać szerokim łukiem bo to jakieś patenty co sie nie da ogarnąć a 3.1 jest mało.
W krakowie masz serwis isuzu, oczywiście nieoficjalny chłopaki na prandoty, tez fani i mechanicy od isuzu.
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki