Jak w temacie. Mam okazję kupić za śmieszne pieniądze takie bmw. Brać czy nie brać? Gości przycisnął kryzys finansowy i oddają prawie jak za darmo ....
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Jakiś konkretny agregat pod maską ?
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

2.5L czysta beznyna33053" id="attachment44919" rel="Lightbox_771785" >![]()
Mam chorobę zwaną ITALIA
bierz![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

1988r. 300tys przebiegu, pali przy spokojnej jeździe 10l czyli myślę że min 12. za 2tys chce oddać. Myślę stargować do 1500PLN.
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
Właśnie najlepsze jest to że wygląda jak fabryka, nie ma wiejskiego tuningu......................
Mam chorobę zwaną ITALIA

Schnnazzi jeśli jest w miarę do jazdy i faktycznie za małe pieniądze to może warto! To fajna bryka - miałem przyjemność kilka razy pojeździć wersją w automacie.
Tylko, żeby się nie okazało potem, że wymaga sporego wkładu finansowego.
Wiesz jaki jest przebieg? Znasz tych kolesi? Świadomi motoryzacyjne czy "katownicy"?
Wiesz... kupisz tanio a potem wpakujesz się w zarąbiste koszta.
Edit:
No to przebieg taki sobie ;/ rocznik też... ale za dwa tysiaki ...Zabawa w zimie fajna
![]()
Ostatnio edytowane przez Rocky147 ; 22-01-2012 o 13:07

Wiem o Tym rocky i dobrze piszesz. To było moje pierwsze auto jak zdałem prawo jazdy mając 18lat. Jeju wróciłyby dawne wspomnieniajak jeździliśmy z kolega na dziewczyny taką BMW jego ojca, kolor czerwień z palety Ferrari heh wtedy to było szał. Zawsze mi się BMW podobały. A te stare mają cos w sobie. Co do wkładu finansowego to właśnie nie chce wtpić pieniędzy ;/ choć za takie pieniądze to chyba warto i tak. Tylko nie wiem czy dam radę utrzymać Alfę, Ducati i BMW heh. Ale co tam raz się żyje i trzeba korzystać z wrażeń
![]()
Mam chorobę zwaną ITALIA
Cyganiocha błeeeee
za 1500zyli sam bym kupił choćby po to żeby pozabijać komary boczną szybą

No właśnie szkoda mi Alfa Romeo. Dopieszczam ją i ona raczej byłaby do lansowania. A takie BMW to miałbym na tłuczenie itd. Jej nie byłoby mi szkoda heh. No i wiadomo to BMW nie do zdarcia a tym bardziej właśnie takie stare egzemplarze.
---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:13 ----------
Tak jak mówiłem wczoraj na imprezie to chcieli mi oddać ja za 1000PLN. Ale wiadomo po pijaku się gada różne głupoty. Widac ze nie mają za co imprezować i pić to sprzedają Beeme. Raczej jej nie żałowali i pewnie była katowana. Ale jak pojadę i obejrzę to wszystko będę wiedział, co i jak.
Mam chorobę zwaną ITALIA

Wbrew pozorom to mocny argument za kupnem tej bryki ...sentymenty i miłe wspomnienia są bezcenne....choć patrząc racjonalnie, łatwo to wszystko podliczyć:
Dojdzie Ci ubezpieczenie - około 300 zł pewnie,
Przegląd co roku - 100 zł
Rejestracja jak na krajowych blachach to chyba 200 zł ale nie jestem tego pewien
No i "pakiet startowy" raczej musiał byś zrobić - olej, filty, no i z tego rocznika rozrząd był chyba na pasku - 1000 zł pewnie wydasz ;/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki