Koledzy i koleżanki poniżej lista pojazdów które Nas szpiegują i chca od NAs pieniądze później :>>>
Nieoznakowane pojazdy wyposażone w videorejestrator w okolicach Poznania:
- czarny Nissan Maxima, nr rej. PO 57955 (zdj.)
- czarna Skoda Octavia II, nr rej. PO 663AA - kamera przód i tył (zdj.)
- czarna Skoda Superb, nr rej. PO 659AA
- niebieska Skoda Octavia II, nr rej. PO 8123X - kamera przód i tył (zdj.)
- niebieska Skoda Octavia II, nr rej. PO 9174X - kamera przód i tył
- srebrny VW Passat B6, nr rej. PO 58024 (zdj.)
- srebrny VW Passat B6, nr rej. PO 368AE (zdj.)
(obsługuje wielkopolski odcinek autostrady A2)
- srebrny VW Passat B6, nr rej. PO 369AE (zdj.)
(obsługuje wielkopolski odcinek autostrady A2)
- złota Skoda Octavia II, nr rej. PO 0590X
Patrzcie w lusterka i przed siebie Poznańscy Alfiści...i nie tylko Poznańscy
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

alfamaniaku mialem okazje zostać nagrany przez srebnego paska, leciałem czeskim pancerwogiem, ale lecialem chyba 135 wiec nie tak najgorzej skonczylo się chyba na 6 punktach i 200 zł!
a na trasie POZNAŃ - PRZEZMIEROWO - TARNOWO PDG - PNIEWY
bardzo często grasuje i przeważnie tylko z nim się spotkałem
- SREBNY PASSACIOR
jak widze srebnego paska (ogolnie srebnych jest malo, duzo czarnych) i na ksenonach to zwalniam...![]()
póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Cos mi kurcze fotki nie wskoczyły tak jak miały :cry: Ale jak klikniecie to fotka sie otwiera ze stronki :wink:
Noo coraz to nowe furki maja chlopaki...Ostatnio kolege z forum dopadli Skodą RS, kolega sie nie chciał im dac i sie ścigał bo sie nie spodziewał...przegrał heheh i zapłacił![]()
Trzeba kurcze mocno teraz uwazac bo np w Nissanie MAxima bym sie gliniarzy nie spodziewal![]()
Pozdrawiam i szerokiej drogi 8) ...Patrzcie w lusterka chłopaki!
W mojej okolicy stndartowo mają jeszcze stare mondeo. Ostatnio jechali za mną, ale zbytnio przepisów nie łamałem lub czekali aż mi się nazbiera.Wyprzedzł nas Białorusin więc podarli za nim, a mi odpuścili.
алфа156 Saab 9-3I Turbo msTun 220KM
mnie kiedyś zatrzymał w nocy za przejazd na żółtym swietle przez skrzyżowanie- po przejechaniu paru metrów widzę lizaczek
więc zaczęla się rozmowa - około 5 nad ranem była- a ponieważ z rozbrajająca szczerością wyznałem iż wracam z wesela i ani kropli nie wypiłem przez cała imprezę to rozbawiłem panów policjantów i mnie puścili- nawet nie dmuchałem !
samochód to był grafitowe mondeo MK3 po liftingu :roll:
Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Najkrótszy dowcip świata? - GOLF
Drukuje tą listę i wkładam za osłonke przeciwsłoneczną! Przydatna sprawa! Wielkie dzięki!
Grube dzieci trudniej porwać...
Na zdrowie koledzy na zdrowie... :twisted:Napisał sarinus
Lepiej za tą kaskę zalać paliwka do Alfety :mrgreen:
Pozdrawiam 8)
hehehe, to chyba z którąś z tych niebieskich Octavii miałem bliskie spotkanie trzeciego stopnia :mrgreen:
"Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Ja wczoraj mijałem niebieskiego RSika...cholery się czają na ulicach i przesladują :twisted:Napisał kilu
Więc uwaga :wink:

Tu macie zdjecia wszystkich nieoznakowanych i oznakowanych już teraz z kamerami w Poznaniu
http://fotoradary.net.pl/poznan-vt22.htm
a tutaj w całej Wielkopolsce
http://fotoradary.net.pl/wielkopolskie-vf67.htm
Nie jest to żadna ściema tylko wszystko poparte rzetelnymi informacjami z fotkami!!!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki