najważniejsze, że Włoszczyzna
Życzę bezawaryjności
Hehe, pochwal się w przedsionku AlfistyU mnie było dokładnie odwrotnie, najpierw prawie kupiliśmy Lybrę, potem jak tamta przeszła koło nosa, to pokazałem żonie katalog używane i w grę wchodziła TYLKO 156
Ale jestem z tego bardzo zadowolony
![]()

Dakoolk u mnie było tak: Najpierw przeszła mi koło nosa piękna alfa 166 w poznaniu, nawet to że była czarna nie przeszkadzało mi. Potem Śliczna złota alfa 156 po liftingu, stała 1 dzień w markecie i za późno ją zobaczyłem. Potem zacząłem pokazywać żonie różne inne auta i okazało się że też jest miłośniczką włoszczyzny.
To moje trzecie włoskie auto i raczej nie ostatnie. W kolejce czeka 159..
Hehe, u mnie to bylo tak ze bylem w Italii merolem i znajomy tescia mial do opchniecia Lybre (dla mnie niestety w sedanie) za zupelnie smieszna kase... I okazalo sie ze Lybry maja calkiem fajny stosunek cena/wartosc... Ale wyglad zonie nie do konca pasowal... A reszte historii opisalem wyzej...
Ale u nas tez pewnie nastepna w kolejce kiedys bedzie pewnie 159ka, ciezko bedzie cos innego wybrac. Chyba ze jak wejdzie na rynek Giulietta SW i nas na nia bedzie stac ... Bo nawet jak ja bym mial jakies pomysly to ciezko bedzie "komisje" przekonac do sprobowania innych marek. Ale na razie usilnie szukam tylko foteli Recaro zeby wygodniej w tylki bylo na dlugich trasach do ojczyzny naszej Belli jakie co jakis czas robimy
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 05-02-2012 o 01:21
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki