Ja naostrzyłem sobie zęby na alfę 156 po liftingu, ale wygrała żona. Pod domem stoi lancia lybra w wersji intensa. A chciałem być miły i zapytać ją o zdanie.![]()
Hehe, szkoda że nie emblema. Ale Lyberka super autko, nie będziesz żałował jak kupiłeś zadbaną.
Gratuluję i niech wozi!!!![]()
Alfa, Lancia & Ducati - czyli italian psycho!
Wszystko ładnie pięknie tylko jedno ale - Lybra się nie prowadzi po zakrętach jak należy ;/
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
bo lancia ma bardziej komfortowe zawieszenie dlatego gorzej wchodzi w zakręty..
ale kto to będzie pędzi na zakręt 70 stopni z ponad 150 km na liczniku zeby to sprawdzac hehe..
w normalnych warunkach.. liberka wygodniejsza od 156 i też przykówa uwage..
a można wiedzieć jaki motorek w pod maską?

Lyberki świetne auta, stoją 4 na sprzedaż na moim podwórkuw tym dwie Intensy.

Pod maską jest jtd 116KM, trochę mało, ale zimą i tak jestem prawie najszybszy na drodze.
Do GrześkaK: Różne opinie są odnośnie prowadzenia, słyszałem też takie że lybra jest bardziej naturalna w zakrętach niż 156. Ale patrząc czym jeździsz to co bym nie powiedział nie przekonam Cię.Do szaleństw kiedyś sprawie sobie szybszą zabawkę. Teraz trzeba myśleć o powiększającej się rodzinie. Żeby jeszcze dało się wyłączyć esp byłbym naprawdę zadowolony.
Do SCHNNAZZI: Żeby tak od razu posądzać o gadanie głupot? Jeden lubi ekstrema na fotelach, ja nie, a o gustach ponoć nie dyskutuje się.![]()

Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //
aha ja miałem liberke 2.4 jtd zrobiłem ponad 40.000.
ja miałem dość solidny egzemplarz przy 190.000 wymieniłem wtryski i czujnik położenia wału
i bez większych awarii
szerokich dróg i bezawaryjności..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki