Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 h 22 m

Domyślnie

Do morskiego oka da się dojechać tylko bryczką,ale sobie górale wołają sporo i jest kawałek drogi prawie 10km... Ja jestem z Sącza więc niedaleko mam do Niedzicy,Szczawnicy i na Słowację, naprawdę polecam Ci kolego Szczawnicę,J. Czorsztyńskie mój znajomy jest właścicielem plaży wypoczynkowej, Krynica no i na Słowację koniecznie trzeba pojechać bo blisko.... jak trafisz na pogodę to jest naprawdę co zobaczyć i zwiedzić... W wymienionych wyżej przeze mnie miejscach jest pięknie,ale wole Karkonosze bywam kilka razy do Roku w Jeleniej Górze i pomykam po okolicznych górkach mnóstwo zamków do zwiedzania i widoki lepsze niż w Beskidzie wg mnie :mrgreen: Pozdrawiam, ostateczna decyzja należy do Ciebie :wink:

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

ViP Pirat drogowy Avatar piotr_alex
    Mieszka w
    Ciechanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 1999r oraz 147 1.9 JTD 2001
    Czas spędzony na forum
    21 h 14 m

Domyślnie

Fajnie że powstał ten temat bo planujemy na sylwestra wybierać się w góry, co polecicie zwiedzić na Słowacji? gdzie jechać do gorących źródeł? będziemy szukać lokum w okolicach Zakopanego bo nie przepadamy za tłokiem znacie coś sprawdzonego?
    Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lopezius
    Ja ze swojej strony polecam Beskidy, Jezioro Żywieckie, Szczyrk, Wisła, Ustroń. Wszytko w obrębie kilkunastu kilometrów, fajne trasy szczegołnie do jazdy Alfą (droga Szczyrk-Wisła przez Biały Krzyż - miodzio).
    Popieram, piekne góry, dobra infrastruktura, nie mozna sie nudzic bo wszystko jest w miare blisko. Jesli nie mozecie wybierac sie na wycieczki piesze po górach, nie brakuje kolejek np. na Szyndzielnie, Czantorie skad mozna sie kawałek przejsc i podziwiac widoki. Wiecej znajdziesz np. na www.beskidy24.pl
    ostatnio byłem na Szyndzielni skad udalismy sie na klimczok i błatnią, super wycieczka.
    Polceam Beskidy, również ze wzgledu na to ze nie ma tam dzikich tłumów jak w zakopcu który nie robi pozytywnego wrazenia.

adi599
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał piotr_alex
    planujemy na sylwestra wybierać się w góry, co polecicie zwiedzić na Słowacji? gdzie jechać do gorących źródeł?
    Od siebie moge polecic wyjazd do Tatrzańskiej Łomnicy,osrodek dosyc znany ale naprawde polecam,sam jak mam chwile to zalewam belle do pelna i tam jade,na wycieczke mozna sie wybrac do pobliskiego Popradu,gdzie mieści się kompleks AquaCity lub do aquaparku Tatralandia w Liptowskim Mikułaszu,a takze polecam odwiedzenie Jaskini Bielskiej ktora jest udostepniona takze w zimie a na kwaterke zapraszam do mnie ,a i chlapniemy cos na te zimowa pore :wink:

Pitus25
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lopezius
    Ja ze swojej strony polecam Beskidy, Jezioro Żywieckie, Szcyrk, Wisła, Ustroń. Wszytko w obrębie kilkunastu kilometrów, fajne trasy szczegołnie do jazdy Alfą (droga Szczyrk-Wisła przez Biały Krzyż - miodzio).
    Zależy czego tak na prawdę oczekujesz od wczasów. Opisz dokładniej czego byś sobie życzył to napewno ktoś doradzi.
    ja równiez te okolice bo tutaj mieszkam muszę robić reklamę by ludzie przyjezdzali i zostawiali u nas kasę

ale tak naprawdę to w tych okolicach masz wiele atarakcji poza górami jest piękne jeziorko dużo zabytków architektóry, w Bielsku można się fajnie pobawić i też zalezy kiedy chcesz jechać na początku sierpinia jest tydzień kultury beskidzkiej w Wiśle,Szczyrku,Zywcu i jeszcze gdzieś tak że cały czas się coś dzieje

Polecam

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Siedlce
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Zahaczę się chyba w Szczawnicy. Stamtąd nie będzie nic stalo na przeszkodzie by skoczyć na Słowację czy do Zakopanego, albo nawet gdziś dalej np. w Beskidy No i jest gdzie popływać dla ochłody, co lubię. Wiem że w dzisiejszych czasach należy rezerwowac kwatery, ale chyba nie będzie tak zle i zawsze cos sie znajdzie, gdzie akurat sie spodoba.
    алфа156 Saab 9-3I Turbo msTun 220KM

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Poznań/ Karpacz
    Auto
    alfa romeo 166 2.5 v6 2004
    Czas spędzony na forum
    2 d 8 h 22 m

Domyślnie

wszystkich alfisti zapraszamy do Dachterówki Karpacz ul Świerkowa 2 100m od wyciągu a jak ktoś chce poganiać to tęż jest gdzie (trasy rajdu )

Użytkownik Rowerzysta Avatar n.lukasz
    Mieszka w
    Marklissa
    Auto
    Alfa 147 1,9 JTD 2002
    Czas spędzony na forum
    3 d 18 h 17 m

Domyślnie

Mogę polecić Bieszczady zwłaszcza po sezonie nie ma tylu ludzi. Jesienią w Polańczyku jest spokojnie i można znaleźć tani nocleg.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

gdzie najlepiej w góry

gdzie najlepiej w góry latem

gdzie najlepiej w gory

gdzie najlepiej w pieniny

wakacje w gorach gdzie najlepiej

wczasy w gorach gdzie Najlepiej

gdzie najlepiej w gory w lato forum

gdzie w góry latem

wczsy w gorach gdzie najlepiej

gdzie warto pojechac w gory polskie