Do morskiego oka da się dojechać tylko bryczką,ale sobie górale wołają sporo i jest kawałek drogi prawie 10km... Ja jestem z Sącza więc niedaleko mam do Niedzicy,Szczawnicy i na Słowację, naprawdę polecam Ci kolego Szczawnicę,J. Czorsztyńskie mój znajomy jest właścicielem plaży wypoczynkowej, Krynica no i na Słowację koniecznie trzeba pojechać bo blisko.... jak trafisz na pogodę to jest naprawdę co zobaczyć i zwiedzić... W wymienionych wyżej przeze mnie miejscach jest pięknie,ale wole Karkonosze bywam kilka razy do Roku w Jeleniej Górze i pomykam po okolicznych górkach mnóstwo zamków do zwiedzania i widoki lepsze niż w Beskidzie wg mnie :mrgreen: Pozdrawiam, ostateczna decyzja należy do Ciebie :wink:
Fajnie że powstał ten temat bo planujemy na sylwestra wybierać się w góry, co polecicie zwiedzić na Słowacji? gdzie jechać do gorących źródeł? będziemy szukać lokum w okolicach Zakopanego bo nie przepadamy za tłokiemznacie coś sprawdzonego?
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
Popieram, piekne góry, dobra infrastruktura, nie mozna sie nudzic bo wszystko jest w miare blisko. Jesli nie mozecie wybierac sie na wycieczki piesze po górach, nie brakuje kolejek np. na Szyndzielnie, Czantorie skad mozna sie kawałek przejsc i podziwiac widoki. Wiecej znajdziesz np. na www.beskidy24.plNapisał Lopezius
ostatnio byłem na Szyndzielni skad udalismy sie na klimczok i błatnią, super wycieczka.
Polceam Beskidy, również ze wzgledu na to ze nie ma tam dzikich tłumów jak w zakopcu który nie robi pozytywnego wrazenia.
Od siebie moge polecic wyjazd do Tatrzańskiej Łomnicy,osrodek dosyc znany ale naprawde polecam,sam jak mam chwile to zalewam belle do pelna i tam jade,na wycieczke mozna sie wybrac do pobliskiego Popradu,gdzie mieści się kompleks AquaCity lub do aquaparku Tatralandia w Liptowskim Mikułaszu,a takze polecam odwiedzenie Jaskini Bielskiej ktora jest udostepniona takze w zimie a na kwaterke zapraszam do mnie ,a i chlapniemy cos na te zimowa pore :wink:Napisał piotr_alex
ja równiez te okolice bo tutaj mieszkamNapisał Lopezius
muszę robić reklamę by ludzie przyjezdzali i zostawiali u nas kasę
![]()
ale tak naprawdę to w tych okolicach masz wiele atarakcji poza górami jest piękne jeziorko dużo zabytków architektóry, w Bielsku można się fajnie pobawić i też zalezy kiedy chcesz jechać na początku sierpinia jest tydzień kultury beskidzkiej w Wiśle,Szczyrku,Zywcu i jeszcze gdzieś tak że cały czas się coś dzieje
Polecam
Zahaczę się chyba w Szczawnicy. Stamtąd nie będzie nic stalo na przeszkodzie by skoczyć na Słowację czy do Zakopanego, albo nawet gdziś dalej np. w BeskidyNo i jest gdzie popływać dla ochłody, co lubię. Wiem że w dzisiejszych czasach należy rezerwowac kwatery, ale chyba nie będzie tak zle i zawsze cos sie znajdzie, gdzie akurat sie spodoba.
алфа156 Saab 9-3I Turbo msTun 220KM

wszystkich alfisti zapraszamy do Dachterówki Karpacz ul Świerkowa 2 100m od wyciągu a jak ktoś chce poganiać to tęż jest gdzie (trasy rajdu )![]()

Mogę polecić Bieszczady zwłaszcza po sezonie nie ma tylu ludzi. Jesienią w Polańczyku jest spokojnie i można znaleźć tani nocleg.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki