Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
Wchodzi facet do apteki i podchozi do Pani Magister mowiac: -dzien dobry czy tutaj jest tylko Pani? Magisterka nie wiedzac o co chodzi mowi: -nie, na zapleczu jest jeszcze kierowniczka. -a nie ma tutaj zadnego mezczyzny? -raczej nie, jestesmy tylko we dwie. Zmieszany w koncu przechodzi do sedna sprawy: -mam taki problem i chcialem porozmawiac z jakims facetem, gdyz sie wstydze. -nie musi sie Pan obawiac, napewno pomozemy i nie trzeba sie wstydzic. -wolalbym z jakims mezczyzna porozmawiac. -prosze Pana naprawde moze nam Pan zaufac. -wie Pani mam permametnie duza erekcje, co moze mi Pani na to dac? Magisterka znika na kilka minut w czelusciach zapleca apteki, po przyjsciu mowi: -na poczatek 5000zl na miesiac, sluzbowa komorke i samochod, mieszkanie pozniej.
Młoda para wyjechała w podróż poślubną. Przez pierwsze 3 dni pan młody non stop posuwa panią młodą. 3go dnia schodzi z niej i mówi: - Dobra, do zobaczenia za 3 dni. Ona zdziwiona pyta: -Jak to? Dokąd idziesz? -Nigdzie nie ide, będe cię od tyłu posuwał!
Nauczycielka poleciła dzieciom, żeby napisaly wypracowanie, które zawierać będzie cztery aspekty: 1. Monarchia 2. Seks 3. Religia 4. Tajemnica Powiedziała, że kto skończy będzie mógl iść do domu. Dzieci zaczęły pisać. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje pracę. Nauczycielka nie chce wierzyć, że udało mu się już skończyć. Prosi go, żeby odczytał swoje wypracowanie. Jasio czyta z dumą: - " Ktoś zerżnął królową! Mój Boże! Kto?"
[ Dodano: 2006-05-11, 12:21 ] Świeżo osadzony więzień drze się zza krat: - Jestem niewinny! Niewinny! Na to z sąsiedniej celi: - No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro bierzemy prysznic...
Wleciała mucha do cipki. Latała we wszystkich kierunkach nie mogąc znaleść wyjścia. Po piętnastu minutach zupełnie wycieńczona siadła i rzecze: - Teraz to albo mnie chxj strzeli, albo krew zaleje!
Kowalski poszedł z żoną na imprezę, tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, kxxxa, stop. Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda
W czasie mszy proboszcz zbiera na ofiare. Widzi, ze kobieta ma odlozona duza sume pieniedzy w ksiazeczce, podchodzi do niej, a ona nic nie wrzuca. - Jak to moje dziecko, nie wesprzesz kosciola? - Ale, prosze ksiêdza, ja mam odlozone na fryzjera... - Matka Boska nie chodzila do fryzjera! - Pan Jezus tez nie jezdzil mercedesem.
Pułkownik zwraca się do żołnierzy mających jechać na wojnę do Czeczenii: - Za każdą głowę Czeczeńca będę wam płacił po 3 dolary, zrozumiano? A teraz rozejść się. Po kwadransie do pułkownika przychodzi kilkunastu żołnierzy. Każdy z nich trzyma po kilka ludzkich głów. Pułkownik: - Nie przesadzacie, chłopaki? Przecież jesteśmy jeszcze pod Moskwą
Ojciec z synem handluja kartoflami po osiedlach. Zajezdzaja na podwórko i wołają "Kartofelki! Kartofelki!" Z drugiego pietra babeczka sie wychyla, ze chce. - Ile? - Cztery worki. - Synu idz - mowi ojciec. Na gorze babka pyta: Dobra. Ile place? - 200 zl. - Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosly, mi tez niczego nie brakuje, moze seks? - Hmmm, wie pani, musialbym sie skonsultowac z tata. - Ale, no wie pan, przeciez pan jest dorosly, po co takie pytania? - Jednak wolalbym zapytac. - Ale dlaczego? - W zeszlym roku przejebaliśmy 8 ton.
Do sklepu wchodzi "zawiany" facet - Poprrrrosze dwa wina. Ekspedientka stawia wina na ladzie, klient klepie sie po kieszeniach i stwierdza: -Przeprrrrraszam zapomnialem portfela, ale prrrrrrosze poczekac cos wymysle. Mysli i kiwa sie, mysli i kiwa sie. Po chwili odwraca sie,spuszcza spodnie i pokazuje goly tylek, podciaga spodnie,odwraca sie do lady, lapie za butelki i mowi: - Kto wypina tego wina.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet Kto steruje wszystkimi grupami?
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet Kto steruje wszystkimi grupami?
Jasio wyslal list do swoich dziadków. Dziadek czyta list babci na glos: "Kochani dziadkowie, wczoraj poszedłem pierwszy raz do szkoly i mialem godzinę wychowawczą. Wychowawczyni powiedziała, że musimy zawsze mówić prawde więc sie Wam do czegos przyznam. W te wakacje jak byłem u was to zszedlem do piwnicy nasrałem do słoja z kompotem i odstawiłem z powrotem na półkę. Jasio" Dziadek skonczyl czytac, jebnął babke w ryj i mowi: - A mowilem ci - "Gówno"!. Ale ty "zcukrzylo sie, zcukrzylo sie"!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
humor
,
wiocha.pl18
,
całki kwejk
,
dziekanat kwejk
,
www.wiocha.pl bez cenzury
,
wiocha.pl 18
,
pani z dziekanatu
,
www.wiocha.pl
, kwejk emotki, alfa romeo kwejk, kwejk matiz, kwejk całka, przegrać z dziewczyną kwejk, dziabaducha wiki, z danielsem demotywatory, pani halinka dziekanat, pani z dziekanatu kwejk, tapety z fiat 125p, sadistic.pl, pani halinka, seicento kwejk, wiocha.pl bez cenzury filmy, łodzik, fotki cpn, szmato kwejk
Zakładki