Strona 74 z 281 PierwszyPierwszy ... 24646566676869707172737475767778798081828384124174 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 2809
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Rowerzysta Avatar Hubert155
    Mieszka w
    WM
    Auto
    chwilowo brak
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    8 h 33 m

Domyślnie

156 1.9 JTDm 16v 05r - była
    156 2.5 V6 24v 98r - GTA bodykit - była
    155 2.0 16v 97r - była

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

alfacholik92
    Gość

Domyślnie

YouTube - skok maluchem

Skok maluchem, tekich skoków nawet ja z kolegami nie uprawiam

ViP Ogier Avatar Alfalotnik
    Mieszka w
    Krakow- okolice Krakowa
    Auto
    1,6 TS
    Czas spędzony na forum
    6 h 56 m

adasco
    Gość

Domyślnie

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD
    Czas spędzony na forum
    2 d 2 h 36 m

Domyślnie

www.golf.pl :: Zobacz temat - SILNIK

Dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów, którego numer gg mam w kontaktach
    Ostatnio edytowane przez Lopezius ; 23-03-2009 o 20:32
    Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r

Zit
    Gość

Domyślnie

Jasiu, wchodząc do baru, zauwazyl siedzącego przy stoliku Ryśka, który usmiechał sie od ucha do ucha.
    - Rysiek coś Ty taki zadowolony?
    - Wczoraj woskowałem moją łódź i nagle podeszła ruda pięknośc.. miała taaaaaaaaakie cycki wiesz... i spytała czy może ze mną popływać. Wziąłem ją więc ze sobą. Odpłynęliśmy daleko od brzegu i mówię "seks albo płyniesz do brzegu wpław". I wiesz co? Nie umiała pływać Nie umiała!
    Nazajutrz Jaś wchodzi do baru i znowu Rysiek siedzi zadowolony jeszcze bardziej niż wczoraj.
    - Widze, ze Cie humor nie opuszcza..
    - Ech stary.. Woskowalem wczoraj moją łódź i podeszła superblondyna z takimi.. wiesz .. melooonami. Spytała, czy może ze mną popływać. Więc odpłynęliśmy jeszcze dalej niż ostatnio i mówię "seks albo płyniesz do brzegu wpław". Stary ta też nie umiała pływać! serio!
    Pare dni pozniej w tym samym barze Jaś znowu spotyka Ryśka, tym razem płakał biedaczek przy piwie.
    - Hej Rysiek na odmiane dzisiaj smutny jestes?
    - Ech stary.. wczoraj woskowałem moją łódź i nagle staje przede mną wspaniała brunetka.. piersi.. stary jakie miała świetne. No i pyta czy może ze mną popływać. Odpłynęliśmy daleko, dalej niz poprzednim razem i mówię "seks albo płyniesz wpław do brzegu" Ona ściągnęła figi.. Jasiek Ona miała członka Miała ogromnego członka stary A ja.. ja nie umiałem pływać rozumiesz? Nie umiem pływac..

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Jedzie pięciu Niemców samochodem marki Audi Quatro. Przekraczają granicę włoską. Celnik ogląda dokumenty i orzeka:
    - Jeden z was nie może przekroczyć granicy!
    - Dlaczego? - pytają Niemcy.
    - Bo to jest Audi Quatro.
    - Ale samochód jest zarejestrowany dla pięciu osób! - ripostują Niemcy.
    - Nic z tego, nazwa mówi quatro, więc tylko czterech.
    Wkurzony kierowca Audi mówi:
    - Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym, może on nie jest tak głupi jak ty!
    - Oczywiście - odpowiada celnik - ale bedziesz musiał poczekać, aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno.
    ----------------------------------------------------
    Policyjny Volkswagen Transporter zatrzymuje się przy TIR'ówce.
    Uchyla się szybka.
    - Ile?
    Prostytutka:
    - Z przodu 100, z tylu 150.
    Na to głosy z głębi radiowozu:
    - Dlaczego my z tyłu mamy więcej płacić ???

Junior Admin Romeo Pokaż na mapie Avatar ozzy
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed [AR 32301 Bosch Motronic ME3.1]
    Czas spędzony na forum
    20 h 58 m
    Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
    Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Mina użytkownika który kolejny raz rano zobaczył swojego wypasionego vw golfa

i jego Car Audio

Ostatnio edytowane przez cin_ek ; 27-03-2009 o 08:03

Moderator Romeo Avatar bikermarek
    Mieszka w
    Kampinos
    Auto
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995
    Czas spędzony na forum
    13 d 19 h 48 m
    Pozdrawiam
    bikermarek

Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
    Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
    sigpic154_7.gif

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

buźki z bestów

wiocha.pl18

buźki bestywklej to na tablice swojego murzynawklej to na tablice swojemu murzynowizakaz wjazdutyłeczki kwejkwiocha.pl 18 murzyn kwejkwstaw to na tablice osobie kwejkwstaw to na tablice swojego murzynanie kłejk emotkabesty wstaw to na tablice osobywstaw to swojemu murzynowiwstaw to na tablice swojemu murzynowi kłejkbuźki kwejkwklej to na tablice osoby bestywklej to na tablice murzynowikwejk buźkiwklej to na tablicę swojemu murzynowikwejk wstaw to na tablice osobieśmieszne podziękowania dla kucharkizakochanie kwejkwrzuć to na tablice swojemu murzynowiwstaw to na tablice swojemu murzynowiwklej to swojemu murzynowi niech wie ze o nim pamietaszłoniakibuzki na tapete swojemu murzynowi niech wie ze o nim pamietaszkwejk wklej to na tablicebesty wklej to na tablicewklej to swojemu murzynowichamsko .plwklej to dla swojego murzyna nich wie że o nim pamiętasz chamsko.plwstaw to na tablice swojemu mężowiwstaw to na tablice swojemu murzynowi kwejkrajd dolitlabużki z bestówwstaw to na tablice swojemu murzynowi niech wie że o nim pamiętaszwrzuc to na tablice swojemu murzynowi niech wiekwejk wstaw to na tablice swojemuwstaw to na tablice dziewczyniealfa 147 sexwklej to na tablice swojego murzyna niech wie ze o nim pamietaszwklej to na tablice osobyzakochanie demotywatorywklej to na tablice osobie którawklej to na tablice murzynkwejk murzynwstaw to na tablice murzynowiwiocha 18czat emoty fb kwejkwstaw to na tablice swojego murzyna niech wie że o nim pamiętaszwstaw to na tablicę murzynowikozi odbytbesty-murzynowisuczotomoto alfa romeo poetawklej to na tablicę jebzdzidywiocha .plkwejk wklej to na tablice murzynakłejkbmw kolbuszowawstaw to na tablice swojego murzyna niech wie ze o nim pamietaszodbytnica budowa156 2.0 jts sprzedamwstaw to swojemu murzynowi na tablice niech wie ze o nim pamietaszobrazki z bestówwstaw to na tablice osobie którawstaw to na tablice swojemu murzynowi niech wie że o nim pamietaszsex alfa romeowklej to na tablice osoby ktora jest twoim murzynemrajd dolittlebuźki z kwejkalektura bestybuzki z kwejkaząbki emotcipka humor plkwejk pani z dziekanatuhalinka w urzędziewklej to na tablicę swojego murzynaemotikonki do bestówmurzyn bestyniech murzyn wie ze o nim pamietaszwklej to na tablice osoby kwejkwstaw to który śmierdzi chamskowklej to swojemu murzynowi na tablice kłejkwrzuć to na tablice osobiewklej to na tablice osoby ktora jest slicznachirurg renta nogi kwejkksięgowość gifwstaw to na tablicę osobie która cie rozumie - bestywklej to na tablice kwejkwrzuc to na tablice swojego murzynabuźka z bestówwstaw to osobie z ktora lubisz rozmawiacbesty wstaw to na tablice osoby...wstaw to na tablice osobie ktora kłejkwstaw to swojemu murzynowi kwejkwstaw to na tablice swojemu murzynowi niech

Zakładki

Uprawnienia