Strona 13 z 189 PierwszyPierwszy ... 3456789101112131415161718192021222363113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 1890
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    ViP Alfa i Omega Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    35 m

Domyślnie

Wykopowo nam się zrobiło
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Proszowice
    Auto
    BMW e36 coupe 2.5 l vanos 192 KM
    Czas spędzony na forum
    11 m

Domyślnie

Cytat Napisał kt0sfajny Zobacz post
    ciekawy dajacy do myslenia film dlaczego warto zapinac pasy
    http://www.youtube.com/watch?v=h-8PB...layer_embedded
    filmik ciekwie zrobiony lecz wiadomo pasy daja gwarancje do jakiejs tam predkosci a potem to jjuz tylko szczescie
    Alfa Romeo 155
    Alfa Romeo 166
    BMW E36 Coupe

Qki
    Qki jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Czas spędzony na forum
    44 d 16 h 10 m

Domyślnie

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/s...be_124676.html

U nas, tu na forum, był filmik o którym mowa w w/w artykule.. Wiedziałem że to się tak skończy, wiedziałem że skończy się śmiercią, nie sądziłem jednak że tego chłopaka.. Myślałem że Paula nie wytrzyma, albo zakatują tą, która kręciła.. W każdym bądź razie Paula z rodziną też uciekła ze Strzegomia - tak piszą, a co dalej z nią będzie? Nie wiadomo.. oby nie to samo co z tym chłopakiem..

3.5 min "zwykłych" zwierzeń seksualnych, bo nie dajmy się zwariować, to codzienność, tylko nie codziennie ktoś to nagrywa i daje do netu, czasem trzeba uważać co się robi bo później wychodzi.. tak jak wychodzi..

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    GT 1.9 JTD 16V CF3 150CV 05'
    Czas spędzony na forum
    4 d 5 h 51 m

Domyślnie

Nie wiem jak innych ale mnie takie rzeczy wogóle nie ruszają. Życie jest tylko jedno a dystans to podstawa. Natura najwidoczniej sama eliminuje najsłabsze jednostki
    Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
    Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
    STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    18 d 7 h 38 m

Domyślnie

Cytat Napisał Qki Zobacz post
    http://www.wiadomosci24.pl/artykul/s...be_124676.html

U nas, tu na forum, był filmik o którym mowa w w/w artykule.. Wiedziałem że to się tak skończy, wiedziałem że skończy się śmiercią, nie sądziłem jednak że tego chłopaka.. Myślałem że Paula nie wytrzyma, albo zakatują tą, która kręciła.. W każdym bądź razie Paula z rodziną też uciekła ze Strzegomia - tak piszą, a co dalej z nią będzie? Nie wiadomo.. oby nie to samo co z tym chłopakiem..

3.5 min "zwykłych" zwierzeń seksualnych, bo nie dajmy się zwariować, to codzienność, tylko nie codziennie ktoś to nagrywa i daje do netu, czasem trzeba uważać co się robi bo później wychodzi.. tak jak wychodzi..
    ta cala paula ma teraz 16 lat ale jak nagrywala miala 14 a on 19
    po filmie ponoc wszyscy go wytykali palcami
    wine za smierc ponosi ten kto to wrzucil na YT
    wrzucilem linki w tym temacie http://www.forum.alfaholicy.org/show...633#post275633
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

ʇɧɹqoq Romeo Pokaż na mapie Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    AR 155 2.0
    Czas spędzony na forum
    9 d 37 m

Domyślnie

najlepsze jest to że wszystko zmyśliła. a łepek jakby żył to by siedział w areszcie z 3 mies. do wyjaśnienia sprawy (współżycie z nieletnią)

"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Alfa 156 2.0 TS berlina 98r.
    Czas spędzony na forum
    5 d 23 h 33 m

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    najlepsze jest to że wszystko zmyśliła. a łepek jakby żył to by siedział w areszcie z 3 mies. do wyjaśnienia sprawy (współżycie z nieletnią)
    A skąd wiesz ze zmyśliła? to ze tak powiedziała to nie znaczy ze tak było, bo mogła kłamać zęby nie wyszło przed rodziną, ze jest dziwką.
    POZDRO
    Alfaholizm jest zaraźliwy
    Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja ---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
    Ola[*] Kuba[*]

Qki
    Qki jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Czas spędzony na forum
    44 d 16 h 10 m

Domyślnie

Cytat Napisał Młody_Alfista Zobacz post
    A skąd wiesz ze zmyśliła? to ze tak powiedziała to nie znaczy ze tak było, bo mogła kłamać zęby nie wyszło przed rodziną, ze jest dziwką.
    POZDRO
    Dokładnie.. PO to już się kombinuje jak trzeba, żeby było dobrze.

Moderator Romeo Avatar bikermarek
    Mieszka w
    Kampinos
    Auto
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995
    Czas spędzony na forum
    13 d 19 h 48 m

Domyślnie

Skrzyżowanie... Nie ma świateł, piesi łażą jak chcą a mimo to ruch jest płynny. I na dodatek jeżdżą nie tą stroną co trzeba

U nas niemożliwe:

http://www.youtube.com/watch?v=PMS48U88Zvw&NR=1
    Pozdrawiam
    bikermarek

Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
    Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
    Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?
    sigpic154_7.gif

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    18 d 7 h 38 m
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

blokada kierownicy zeder

fajne nazwy na fb

Fajne linki

fajne linki na facebooka

śmieszne ogłoszenie sprzedaży samochodu

sprzedam alfę. konkretnie alfe romeo

fajne posty

fajne zdjęcia do fejsbuka]

ciekawe linki na facebooka

śmieszna oferta alfy

humorystyczny opis alfa romeo allegro

sprzedam alfe kwejk

smieszne ogloszenie alfa

śmieszne ogłoszenie sprzedam alfę

fajne posty na fb

ogłoszenie alfa tablica

m7bnhsvmkec

Zdjęcia na tablicy BYŁES KIEDYS W RZESZOWIE :)

alfa romeo 156 smieszne

ciekawe strony fotografia na facebook

ogloszenie o samochod smieszne alfa romeo

opis alfr romeo śmiesznelinki na fejsasprzedam alfę ogłoszenie smiesznesprzedam alfe romeo 156 kwejkśmieszna reklama alfa romeo otomotosmieszne sprzedam alfe romeoopisy aut smiesznealfa romeo 156 ogloszenie kwejkalfa romeo kombi jeżdżą zombiśmieszny opis alfy romeośmieszna reklama alfa romeo 156 otomotoposty fb śmiesznesprzedam alfa romeo 156 lpg tablica.plsprzedam wczasyfajne linki na fbotomoto alfa romeo kombi jezdza zombiotomoto alfa romeo smieszneaukcja alfa romeo śmieszneśmieszne ogłoszenie alfa romeo 156 tablica.pldemotywatory zaproszenie kalendarzśmieszny opis alfasprzedam samochod smieszny opissmieszne linki forumsabba demotywatory sprzedam autozaproszenia do kalendarza na facebooku smieszne zdjeciaróżne ciekawe strony na facebookuotomoto opis auta smiesznypost na fb dla fajnej laskigobarbra podobneśmieszne linki na fejsaogłoszenia sprzedaż samochodu ciekaweFajne strony do wrzucenia na fejsaciekawe linki na fejsiefajne nazwy na stronki na fejsaopisy do spredarzy samochodulinki fajne i śmieszne na facebookaalfa romeo oto moto kwejksmieszny opis samochoduotomoto smieszne ogloszenieogłoszenie audi 156 sportwagon joe monsterogłoszenie otomoto alfa romeo śmieszneopis alfy na allegrosmieszny opis do sprzedazy samochoduogłoszenie alfa romeo allegro facebook opis samochodu alfa kwejkfajny opisik nafbsprzedam alfę zabawne ogłoszeniekombi jeżdzą zombiciekawe strony do facebookafacebook fajne stronykwejk.pl alfa 159fajny nowy link na facebookaśmieszne ogłoszenia o sprzedaży autacieka linki na facebookaalfa rome ogloszenie oto moto smiesznenajciekawsze linki na facebookafajnelinkialfa rome ogloszenie oto moto kwejkśmieszne oferty sprzedaży samochodu alfa zajebiste na fejsasprzedaż alfy romeo kwejkfajne ogłoszeniafajny post na fbsuper ogłoszenie alfawww.fecbook.comfajne linki htmlalfa ogloszenie smieszneśmieszna ogłoszenie alfyyoutu.beM7BNhSVMkEcopis alfy demotywatorywww.youtu.be m7bnhsvmkecfajne rzeczy i śmieszne do udostępnienia na fbnajfajniejsze nazwy albumów na fbkwejk alfa romeo otomotoalfa romeo 156 ogloszenie śmiesznesprzedam alfa romeo demotywatorysmieszne linki do wrzucenia na fbfajne strony forumśmieszneogłoszenie alfa romeo

Zakładki

Uprawnienia