Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Gość
    Gość

Domyślnie wierszyk

Cześć przeglądam sobie czasem strony w necie, a ponieważ bardzo lubię Alfy Romeo ciężko nie trafić na to forum. Niestety jeszcze nie mam prawka i przynajmniej rok na samochód muszę poczekać, ale chciałbym żeby to była właśnie Alfa. Zazdroszczę wam wszystkim
    Na razie jestem takim jakby gościem, ale dołączę do Was na stałe jak się w Alfę wyposażę

Dzisiaj w południe mi się nudziło bo nie poszedłem do szkoły, więc wykazując swoją nieprzeciętną miłość do Alfy postanowiłem napisać krótki wierszyk.
    Może nie jest najlepszy, ale widziałem gorsze w stylu ,,ukradli mi piec'' Pomyślałem że skoro takie chały umieszczają w podręcznikach to czemu ja nie mam swojego umieścić na forum
    dedykuje go użytkownikom forum i posiadaczom Alfy Romeo

.................................................. .................................................. ...............................

Co jest idealne? Ponoć na świecie nie ma ideałów, nie ma ich w śród maszyn, budynków, a nawet pedałów.
    Może jednak są gdzieś ukryte, może w Hiszpanii na Teneryfie, może jadą po Anglii w taryfie.
    Ten popieprzony wiersz z durnymi rymami nie jest dla poetów z dobrymi cechami.
    Piszę sobie go dla jaj, bo Mickiewicz i Rej to dla mnie był cham.
    Nie jestem zwolennikiem poezji raczej niewolnikiem herezji, bardzo lubię polski rap, Tedego i jego cały skład.
    Ten wierszyk nie jest dla ludzi, dla Kowalskiego, co ciągle marudzi. Dla człowieka w Oplu ani Peugocie ani dla pary kochanków w namiocie.
    Te zdania są dla ludzi z pasją i nie chodzi tu o książkę przepastną, tylko o to, czym się wożą, bo już, z Audicą wytrzymać nie mogą. Audi nie jest idealne, codziennie odpala a to takie realne, Audi nie da się kochać, bo nie ma wad a Volvo mnie nudzi, bo jedzie tak jak po lesie quad.
    A jak coś może być idealne skoro tego nie kochamy to w końcu normalne. Ideał musi mieć wady, a audi ich nie ma. Odpala codzień rano bez westchnienia. Mercedes też dobre auto wozimy się nim jak kiedyś drewnianą furmanką. A jeśli w marce Toyota nie siedzi idiota także jest dobra. BM-ka to auto dresiarza, a jego dziewczyna blachara za każdym razem się przy nim obnaża. Opel jest jak róży kwiat, psy na niego szczają i jest nic nie wart. Za to jest jedna marka włoska, która zdaje się robić piękne auta od podstaw. Nie chodzi tu o Fiata, wystarczy spojrzeć raz na multiple i przychodzą nam na myśl obsrane kible. Lamborghini to zaś marka droga, a robi traktory dla wieśniaków na polach. Ferrari to zaś wózek z konikiem a odpala się go śmiesznym kluczykiem.
    Zaś Alfa Romeo to piękna rzecz, piękniejsza jest nawet niż nasz nowy teść.
    Nie ma na świecie rzeczy piękniejszej, no chyba, że lubicie Chińskie gejsze.
    Alfa jest piękna jak...
    No właśnie, jak co?
    Skoro nie ma na świecie rzeczy piękniejszej no chyba, że te wszystkie gejsze, to Alfa jest piękna jak... Alfa
    W Alfie zakochasz się od pierwszego włożenia... kluczyków do stacyjki i jeśli będziemy mieć fart i trochę benzynki, będziemy mogli śmigać nią na Helsinki. Będziemy mogli jeździć nią wszędzie, lecz przede wszystkim do mechanika na zakręcie. Alfy niestety psują się, więc gdy w końcu odpalą tak bardzo cieszymy się. Trudno opisać tą radość to jakby zostać właścicielem pałacu i spać na bardzo wygodnym materacu. Jak jej można za to nie kochać, a ten co ma opla na nasz widok może tylko szlochać? Nasza Alfa jest piękna a pod jej maską siedzi bestia, co koni w swych cylindrach ma nie mało a projektował ją włoski stylista, Giugiaro. Jak można jej nie kochać to dla nas taka radocha śmigać jak wariat po polskich drogach. Właściciel ją tak bardzo kocha, bo ma wygląd ładniejszy od Peugota. Mocy też jej nie brakuje niestety silnik 3.2 czasem się psuje. I za te wady ją wszyscy kochamy Alfaholicy to nie są chamy.
    Ja nie mam jeszcze własnej Alfy muszę ją kupić jak prawko zdam, a na razie niestety tylko roz...waloną micrę mam.
    śmigam nią tylko po polach, by policja mnie nie dorwała na motorach.
    Żal mi się robi, gdy Alfa śmignie ach... przydałby się ten czwarty cylinder.

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    saab 9-3 2.0 turbo by Hirsch Performance
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

hmmm to taki rap jest ...

ViP Romeo Avatar rigobert
    Mieszka w
    SB oraz WI
    Auto
    145 1.6TS, 147 1.6TS
    Czas spędzony na forum
    1 d 3 h 59 m

Domyślnie

W sumie to nawet zabawne jest.

Kto ułoży muzykę.. :?: :wink:

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar bija22
    Mieszka w
    Rymanów Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 9 m

Domyślnie

no no...fajne...ja zawsze mialam pociag do pisania wierszy o sasiadach...ale o furach tez mozna i to jak...mnie sie podoba...muzykanta wolac i bita robic... :mrgreen:
    bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
    ...i do płaczu

http://imageshack.us/photo/my-images/37/nnnh.jpg/

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.
    Czas spędzony na forum
    2 m

Domyślnie

haha dobre mlody Tak trzyma 8)

Kosiar
    Gość

Domyślnie

podoba mi się :mrgreen:

Moderator Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS
    Czas spędzony na forum
    6 d 21 h 32 m

Domyślnie

dobre dobre masz talenta

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

wierszyki o audi

wiersz o sąsiadach

wiersze o sąsiadach

wierszyk na imieniny o audi

wiersz o oplu

wierszyki volvo

wiersz o mechaniku

wierszyki o sąsiadach

rym o oplu

aforyzmy o sąsiadach