również wszystkiego naj dla Biji!!!
Alfa Romeo 156 Sportwagon
1.9 JTD 110KM 2001r.
o rany zagladam na forum i co widze? kochani jestescie wspaniali,dzieki jestem bardzo milo zaskoczona...i dziekuje Wam za wszystko... <haha>
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu

Widzę, że Kolega Adasco wykazał się jak najbardziej słuszną inicjatywą zakładając temat z okazji urodzin Koleżanki Bija22 bez której forum ALFAHOLIKÓW nie byłoby tak ciekawe i kontrowersyjne zarazem
Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisali już Koledzy. Z mojej strony również zdrowia (do późnej starości, bo to najważniejsze) i wszystkiego naj, naj.... tak trzymaj Sabinko! Mam nadzieję, że będziesz z nami tu na FORUM tak długo, jak tylko się da a nawet o jeden dzień dłużej :wink:
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Wszystkiego najlepszego:!: A przede wszystkim przyjemności i zadowolenia z Alfy :twisted: :!: :!:
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi
<krzyczy> STO LAT, STO LAT...
алфа156 Saab 9-3I Turbo msTun 220KM
Sto latek! <piwo>
W S Z Y S T K I E G O N A J L E P S Z E G O :***
Najszczersze życzenia marzeń spełnienia <całus> i czerwonej Brery w nieodległej przyszłości :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki