Zobaczcie kto zajął 2 miejsce
http://www.autokrata.pl/lod/5168/naj...orsze_hamulce/
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS
Powiem że Alfinki rzeczywiście dobrze hamują, przynajmniej mój model...Jak sie przesiadam z Ocatvii służbowej to niebo a ziemia, oczywiście pod warunkiem dobrych podzespołów (klocki, tarcze, dbałośc o wymiane płynu i jego stan w zbiorniczku)...
Alfa górą :mrgreen:
Pozdrówki!
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
No proszę, a ja słyszałam w "ZAkupie kontrolowanym" że 147 ma beznadziejne hamulce i trzeba je wymieniać co rok :roll:
zakup kontrolowany to mało wymierny program a i sam prowadzący...Kornacki PanNapisał kinga147
też żadnym autorytetem nie jest :mrgreen:
Zwykle życie weryfikuje wszelkie oceny i jak widać, tak źle ze "stocztredziestkosiódemką" nie jest Kinga![]()
Pozdrówki Alfisti
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

Kornacki jednak pojęcie o motoryzacji ma, wie też jak samochód prowadzić. Skąd jednak to przeświadczenie o konieczności wymiany hamulców co roku, to nie bardzo rozumiem...Napisał Alfamaniak156
Pozdrawiam.
- Rafał
znowu nie mówicie złych rzeczy na Kornackiego bo jak napisał kolega Rafał to na autach on się zna i coś mądrego czasem powie , a to że wybił się i prowadzi kilka programów to dobrze każdy by tak chciał....
a wracając do tematu ze skuteczności hamowania Alfy 156 jestem bardzo zadowolony kiedy czasem sie przesiadam z innego auta to mojej alfy to czasem aż mnie poraża jak ona szybko łapie :mrgreen:
Normalnie dumna jestem i uroslam - musze pokazac niedowiarkom w domu - nabijaja sie zawsze ze mam zwykle punto po wies tuningu![]()

"heh nie ma startu do mojej buni e36 1.6 40v ze szfagrem nawiercilismy tarcze chamulcowe wysokoobrotową wiertarką o poteznym momencie obrotowym i od tego czasu bunia prawie staje dęba jak hamuje"
to mnie rozbawilo <haha>
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki