Pamiętamjak dwa lata temu miałemna swoim pulpicie Alfa Romeo Kamal. Miałem cichą nadzieję że wejdzie do produkcji. No i widze że coś w tym kierunku idzie. Bardzo ładny model.
Generalnie moze nie jest najpiekniejszy, niech nad nim jeszcze popracuja i bedzie dobrze.
Wg mnie AR musi miec tez choc jedno auto w segmencie SUV chocby dlatego ze do tej pory takowego nie bylo...
A co w przypadku kiedy jakiemus Alfisti rodzinka sie mocno powiekszy?
Co wtedy?Z bolem serca zona mowi:"Musimy sprzedac nasze cacuszko..."
I maz z lzami musi sprzedac swoja belle...![]()
A pozniej niestety jaki ma wybor?
Musi kupic US Vans lub SUV Made in Germany... :roll: :roll:
Uwazam ze musza go wprowadzic!! :mrgreen: :mrgreen:
Pamiętamjak dwa lata temu miałemna swoim pulpicie Alfa Romeo Kamal. Miałem cichą nadzieję że wejdzie do produkcji. No i widze że coś w tym kierunku idzie. Bardzo ładny model.
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
co wy checcie ladny samochod w 2009 to juz nie bedzie zaden wybryk natury sami widzicie jakie teraz dziwadztwa produkuja takie zycie teraz sa czasy w ktorych wyprodukowali najladniejsze samochody wczesniej byly kanciaki a pozniej beda dziwadztwa takie zycie postep idzie na przod i trzeba sie z tym pogodzic
alfa romeo jest 156 & 147 była 166 3.0.v6 super!!
Miejmy nadzieję.. to czerwone u góry IMO wygląda jak opel corsa szkicowany na potrzeby komiksu O_oNapisał Emenems
Zgadzam się z kolegą, dla czego nikt nie oczekuje od Ferari czy Maserati że wypuści SUV-a.Napisał williamdrake
Alfa dawniej miała swoją ideologie i była wyjątkowa, rozmieniając się na drobne staje się jeszcze jednym wozidłem. Wiem że prawa ekonomii są nie ubłagane ale przykro jest patrzeć jak Alfa zatraca swoją wyjątkowość :|
A mnie sie podoba - o ile bedzie miala silnik, zawieszenie i uklad kierowniczy z charakterem alfy a nie jakiejs niemieckiej kupy.
Ciekawe, kiedy wypuszcza vana - skoro chca wypelniac kolejne nisze....
Może jeszcze pikapa machną, bo ostatnio modne się zrobiły :?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki