W ogóle mi się ten projekt nie podoba. Brak wyrazisności, dynamismu, polotu, brak ducha Alfy Romeo :p

Taki chyba pudelkowaty artykuł: Alfa Romeo Giulia Sportwagon
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 08-02-2010 o 17:42
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

W ogóle mi się ten projekt nie podoba. Brak wyrazisności, dynamismu, polotu, brak ducha Alfy Romeo :p
Ciekawe opinie czytałem na ten temat zupełnie gdzie indziej. Ogólnie wydźwięk jest taki, że większość osób narzeka na utratę charakteru alfoskiego.... cokolwiek to znaczy... a ju zwaliła mnie na kolana opinia, że MiTo jest to pojazd metroseksualny))))))

Chyba jeszcze za wcześnie na takie rozważanie. Spekulować to każdy potrafi. Poczekajmy za czymś konkretnym.
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"

No naprawdę ładna ta Toyota Avensis, widać Japońce jak chcą to potrafią coś ładnego wyprodukować.
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi

zbyt łagodna linia nadwozia i tyle. NIE NIE NIE.
Sash,
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
165 KM
368 Nm
TAK TAK TAK. Sergio Marchionne.

A co, on robił tą durną wizję?
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"

Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki