Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Inne modele, historyczne i prototypy - Rozmowy o rzadziej spotykanych modelach (np. Alfa Romeo 8C), modelach historycznych, które można zobaczyć w muzeach czy modelach koncepcyjnych (np. Alfa Romeo 2uettottanta, Pandion, TZ3, Kamal). W tym dziale przedstawiane są także Photoshopowe twory prezentujące modele przyszłości (np. Alfa Romeo 169).
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
Emenems 
Nie musisz się niepokojąco niepokoić bo to tylko wizja jakiegoś maniaka które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, a tym bardziej z przyszłością.
Pamiętajmy że może być gorzej, następcą 159 może być Alfa Romeo a'la Passat
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
-
ViP Romeo

Dam Ci radę druhu. Sprzedaj Alfę. Sprzedaj ją zaraz i kup sobie np. Audi lub Forda. Naprawdę, gwarantuje, od razu Ci się polepszy. Inaczej wykończą Cię wrzody.
Taka Dobra Rada od Doktora Emenemsa.
Ewentualnie jedź do Sergio, wpadnij do jego biura, padnij na kolana i zacznij rozdzierać szaty.
Powiedz mu......Ugodź mnie, ale nie tnij Alfy.
A tak ogólnie to zauważyłem że zaczynasz być bardzo Monotematyczny. czyli zaczyna wiać nudą. Może wymyśl coś nowego ?
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"

Po co ta agresja kolego? Nie chcesz, nie czytaj. Ale po co te agresywne teksty? Wyluzuj. Dobre rady sobie daruj: nie prosiłem Ciebie o nie więc nie strzęp niepotrzebnie klawiszy.

Panowie dajcie na luz! Czy nikt z Was nie widzi, że dyskusja toczy się wokół jakiejś nieudolnej próby grafika komputerowego, który poza średnimi umiejętnościami nie popisał się niczym konkretnym. Polemika dotycząca tego "stwora" nie ma sensu i tylko napsujecie sobie nerwy przez to.
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Masz rację, Belfer. Chociaż jestem pełen obaw, że coś takiego wymyślą. W końcu, było nie było, avensis kombi sprzedaje się znakomicie a 159 sportwagon tak sobie. A skoro idzie o zyski.... No to.... No to dobra, zobaczymy
Mnie ubodła ta nominacja naszego Speca z Hameryki na szefa Moto. Zdaje się, bedzie miał teraz więcej wolnej ręki.
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
następca alfy 159
, alfa 159 następca
, giulia sportwagonTagi dla tego tematu
Uprawnienia