http://cgi.ebay.it/Alfa-Romeo-RZ-SZ_...QQcmdZViewItem
moze ktos sie skusi? :mrgreen:
ps
znacie jakies strony z ogloszeniami w italii?
stronki z ogłoszeniami w Italli
www.secondamano.it
www.autosupermarket.it
www.ebay.it
www.autoscout24.it
A i tak z tego co sie rozglądałem to najwięcej SZ jest w UK do sprzedania ale najtańsze są u niemców i Italli polecam tez www.autoscout24.ch :wink:
To jest ayto które jeśli chodzi o Alfę Romeo to jest na mojej liście życzeń na pierwszym miejscu. Super sylwetka, silnik, wnętrze. Ogólnie rewelacja. Ale kasa .....ops: :mrgreen: Narazie strefa marzeń.
Lancia Kappa 20v Turbo
Lancia Kappa 16v Turbo
Lancia Y 1.2 8v
Dożywotni serwisant - Alfa 75 TS
Parę Fotek w słusznej rozdzielczości. Mam nadzieje że się komuś przydadzą.
SZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Dj Brabusowi z www.autogaleria.pl
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Oglądając te fotki to już nie jedną ale parę nocy nie będę spał :shock:

Kwintesencja historii Alfa Romeo do roku 1990. Transaxle, 3.0 V6 i niebanalna stylizacja.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
dla mnie SZ/RZ jest jednym z najladniejszych modeli AR na ktore narazie mnie nie stac :cry: jak juz wspomniał fiergloo - "transaxle, 3.0 V6 i niebanalna stylizacja"
raz w zyciu je widzialem w niemczech .. nie musze chyba mowic co w takich momentach czuje pasjonat marki![]()
Jak byłem mały i zobaczyłem plakat AR Zagato w sklepie to tak sie uparłem zeby tata mi go kupił(plakat), ze nie chcialem wyjsc ze sklepu...
...do tej pory mam go w pieknej antyramie, ehh :!:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki