![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #121 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 02 2010 Samochód: Opel Corsa Skąd: Krk
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
| Jak dla mnie boskie |
| | |
| | #122 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 10 2005 Samochód: Cytryna :P Skąd: Dziwnówek
Podziękował: 12
Podziękowań: 4 w 4 postach
|
13 minut do końca 1 ma jeszcze szanse |
| | |
| | #123 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 04 2007 Samochód: AR 33 1,7 16v P4 Skąd: Sokółka/Białystok
Podziękowań: 2 w 2 postach
|
zgaszony jestem hehehe kolo 15 bylo jeszcze na moja kozysc ale wiedzialem ze nie uda sie heheh w tym miechu bedzie foto do konkursu to beda wieksze szanse a nie pierwsze lepsze
|
| | |
| | #124 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 06 2009 Samochód: Fiat Bravo 1.6 Skąd: Łódź
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
zrobisz sesje obu 33, wspólnie wybierzemy jakies dobre foto i spróbujesz w następnej edycji zostało jakieś 6-7 minut..
__________________ moje portfolio |
| | |
| | #125 | |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 10 2005 Samochód: Cytryna :P Skąd: Dziwnówek
Podziękował: 12
Podziękowań: 4 w 4 postach
| Cytat:
![]() Gratuluję zwycięscy i pokonanym Według mnie poziom w tym miesiącu był bardzo wyrównany.
| |
| | |
| | #126 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 04 2007 Samochód: AR 33 1,7 16v P4 Skąd: Sokółka/Białystok
Podziękowań: 2 w 2 postach
|
gratulacje walka do ostatnich sekund była 166 - 167 |
| | |
| | #127 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 06 2009 Samochód: Fiat Bravo 1.6 Skąd: Łódź
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
dobra, koniec tej styczniowej zabawy, jednym głosem (166-167) wygrywa helbus i jego foto: ![]() pragnę także wyróżnić użytkownika Strzala_1 i jego zdjęcie Alfy Romeo 33 P4, gdyż Panowie walczyli do ostatniej chwili ![]() Mamy nowy rekord oddanych głosów - 361 (poprzedni 212) zamyykamy
__________________ moje portfolio |
| | |
| | #128 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 01 2010 Samochód: alfa romeo 156 1.8 ts 106kW +gaz sekwencyjny Skąd: Kraków
Podziękował: 1
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
dziękuję wszystkim za głosy i również podziękowania dla uczestników powodzenia w następnych miesiącach |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| alfa, alfe, alfy, bydzi, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, dopiero, dzisiaj, fajna, fiata, jtd, katowicach, katowice, kluczyków, kolo, komu, konkurs, konkursy, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, lakiernika, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, metalowe, namiar, niż, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, potrzebuje, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, starsza, stronka, szukam, tanio, tapicerki, trójka, warsztatu, witam, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |