Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Alfa Romeo 159 podkarpacie

Użytkownik Embrion
    Auto
    Opel

Domyślnie Alfa Romeo 159 podkarpacie

Witam panowie. Jestem zainteresowany kupnem Alfy Romeo 159 gdyz te auto jest pieknie I znalazlem taka oferte mozecie mi Cos na temat tego autka napisac .. Co widzicie po fotkach. Pozdrawiam i dziekuje

http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#7dd13ba6b8

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Moim zdaniem oferta bardzo ciekawa. Dzwoń umawiaj się i proponuję pogadać z użytkownikiem weloo z tego forum, ma porządny warsztat w Rzeszowie, na alfach zna się jak mało kto, jest prawdziwym miłośnikiem marki, sam jeździ 159. Przetrzepie Ci auto porządnie i będziesz wiedział na czym stoisz... Działaj szybko bo na pierwszy rzut oka oferta jest naprawdę zajebista i może szybko zniknąć. Wielkim plusem jest to że skrzynia jest już po naprawie co czeka każdego użytkownika 1.9 prędzej czy później. Podczas rozmowy telefonicznej koniecznie zapytaj czy jest właścicielem wpisanym w dowód bo to ogłoszenie zalatuje troche handlarzem, ale może po prostu skopiował trochę tekstu od kogoś. Jednym słowem, dzwoń pytaj, umawiaj się, działaj, bo dobre samochody sprzedają się naprawdę szybko.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Wydaje mi się ze ktoś to już auto ogladal w tamtym roku i nie było az tak fajnie. Poza tym przebig był większy niż 200k, ale nie dam sobie reki odciąć..

Dodano po 2 minutes:

no proszę forum samo podpowiedziało jest tez stare ogłoszenie

http://www.forum.alfaholicy.org/kupi...dkarpacie.html

http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#ab975f550a

ale z przebiegiem to nie trafiłem mea culpa
    Ostatnio edytowane przez pieta ; 01-04-2014 o 09:35 Powód: Dodano

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

To że przebieg przekracza 200kkm jest prawie pewne, zresztą jak 80% rodzynków w polsce. Po cenie nie ma się co spodziewać ideału, po prostu trzeba samochód sprawdzić zobaczyć co jest do zrobienia, i się targować. Osobiście wolałbym auto z przebiegiem 220kkm niż 170 z prostej przyczyny. Przy 170kkm przed tobą może być dwumasa, skrzynia, i inne drogie pierdoly, po 200kkm jest szansa że ktoś przed tobą już się tym zajął. Tak jak mówię, sprawdzić blachy, mechnanike i się targować.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Opel

Domyślnie

Przepraszam ze dopiero teraz odp ale nie bylo mnie w kraju kilka dni . A z tym zagieciem z tylu co myslicie da sie to jakos zrobic ?? Dzwonilem do faceta i mowil ze ma go od listopada 2012 wiec juz chwile.