Witam
Czy ktos z Forumowiczów spotkał się może z samochodem z linku ponizej?
Jestem zainteresowany jego kupnem.
z góry dziekuje za informacje
luk
Alfa Romeo GTV 2.0 Benzyna 1999r.
i jeszcze jeden adres znaleziony przed chwila
Alfa Romeo GTV (542617615) - motoAllegro
Ostatnio edytowane przez belzebub23 ; 12-02-2009 o 17:58

Nie znam tej Gtv akurat ale powiem Ci tylko tyle że ma zderzak i progi od wersji Cup, ten zestaw jest bardzo rzadki i poszukiwany, co ważne jest jedyny który bardzo dobrze wygląda na Gtv-ce, cena nowego takiego zderzaka to ponad 3 tyś w ASO plus progi no i ma w ładnym jasnym kolorze skóre która wymaga wyczyszczenia co widac na zdjęciach ale po tym będzie idealnie wyglądac przy tym lakierze![]()

Wygląda dosyc ciekawie ale wiesz nie da się za dużo powiedziec po zdjęciach, jeśli opis jest prawdziwy to też duży plus tylko martwi troche ta wymiana silnika, wygląda na raczej zadbaną ale jak pewnie wiesz najważniejszy jest stan silnika i na drugim miejscu zawieszenia a to się tylko oceni na żywo i pod dokładnych oględzinach, moja rade to warto pojezdzic i poogladac wybrane przez Ciebie Gtv-ki bo tylko tak znajdziesz taką jak chcesz, ja za nim kupiłem swoją to oglądałem kilka sztuk z różnymi silnikamijakbyś miał pytania śmiało pisze, postaram się pomóc
![]()
Ostatnio edytowane przez redzi ; 14-02-2009 o 16:10

"WYMIENIONY SILNIK NA NOWY PRZY PRZEBIEGU 65000km"
jak silnik wymagał wymiany przy 65000 to nie chcę wiedzieć jak się reszta samochodu miała wtedy ....
ta z ospojlerowaniem Cupowym wygląda ładnie, ciekawe wnętrze, ale bez oględziń to wróżyć z fusów rownie dobrze można

Może ktoś zle użytkował i silnik padł ale dobrze że właściciel się do tego przyznał i teraz może auto nie sprawia problemów choc rzeczywiście szybko go zajechał bo już po 65000 choc jak napisał kolega Qbas to tylko takie wróżenie.

A kto wymienia silnik na fabrycznie nowy (nawet w Reichu)? To jest fura pieniędzy. Ja osobiście w to nie wierze ale może to tylko mój pogląd?
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki