co powiecie o tej:
http://moto.allegro.pl/item926460929...azja_look.html
sporo zdjęć więc może da się coś wypatrzeć
i co sądzicie o silniku benzynowym, chodzi mi o awaryjność w porównaniu z dizlem
znalazłem jeszcze jedną to przy okazji może coś i o tej - w Kaliszu
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11508485
Ostatnio edytowane przez Bouli Punk ; 16-02-2010 o 21:27

Moim zdaniem samochód dość nie udolnie przygotowany do sprzedaży syf w bagazniku i brudna skóra . 1.8 ts podobno najlepszy z silników T.S ale ja bym wolał 2.4 na gnojówkezresztą posiadam 2.4 w dieslu . jezeli myslisz o załozeniu gazioka to 2.5 bierz w benzynie
. Generalnie dla mnie porażka swiatła z tyłu nadaja sie do wymiany odrazu 202000 przebiegu na TS-a troszke dużo napewno bedzie wymagał wkładu finansowego . Ale nie polegaj na mojej opini bo mam diesla poczekaj na opinie kogos kto bardziej siedzi w temacie ja mam dopiero pół roku swoja 1 zresztą alfe w zyciu i dopiero uczę się oceniac te wozy
pozdrawiam

jak by było ok 150.000 to by pisali że kręcony na 100%
jak jest 200.000 - to znowu za dużo
skóry - fakt , trochę zmęczone
bagażnik - każdemu może się pobrudzić
gdyby gościu wyprał porządnie ten bagażnik , skręcił licznik na 140.000 ,
poprawił troszkę skóry to pewnie twoja ocena ( tego samego auta) byłaby pozytywna ?

Zdjęcia robionu u znanego fotografa-magika z Płocka.Potrafi ukryć dużo wad auta.Jest o nim wątek na Bezwypadkowe.net.Skóry-tragedia.Widziałem takie w Mercedesie cabrio który jezdził na Korsyce.A tam wiadomo upał,piach i morska woda.Wątpie żeby ta Alfa też tam jezdziła.Plaku litry wlane do auta i pas przedni coś czarowany.To tak na szybko.

ta skóra obrzydliwa... i strasznie zniszczona, popękane lico itp, albo do kompletnej regeneracji, albo po prostu na śmietnik i wsadzić nową.
Jak by auto miało naprawdę 200tyś to spoko, ale po tej skórze to mam wątpliwości, Oglądałem samochody z podobnym przebiegiem to takiej zniszczonej nie spotkałema już na pewno nie widziałem aby z takim przebiegiem miało tak zniszczony fotel pasażera
- szkoda że nie mam foto wnętrza hondy legend 96' znajomego, przebieg blisko 400tyś, a skóra wygląda lepiej niż tu - i dodam że nie była pielęgnowana tylko eksploatowana
ps. silnik czyściejszy od wnętrzasądząc po wnętrzu właściciel nie wygląda na pedanta, więc musiał mieć wiele do ukrycia pod maską...
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 16-02-2010 o 22:43
1,8 TS miałem kiedyś Alfe z takim silnikiem uważam że na prawdę dobry i tani w serwisowaniu, co do skór to moja ma 215 tyś przebiegu ale wydaje mi się że az tak pogięte nie sa u mnie a ja ciężki jestemto siedzenia zawsze trochę bardziej wysiaduje niz inni
![]()
życie to ściganie reszta to czekanie
Dziękuję wszystkim za wpisy. auto odpuszczam
Prosze moderatora o zamknięcie/skasowanie wątku
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki